Μητέρα μάζεψε φίδι και το έβαλε να δαγκώσει το μωρό της | Sugklonistiko

Μητέρα μάζεψε φίδι και το έβαλε να δαγκώσει το μωρό της

Smiley face
Το λιγότερο ως ανεγκέφαλη χαρακτηρίζουν χρήστες του διαδικτύου μια μητέρα που αφού μάζεψε ένα δηλητηριώδες φίδι το άφησε να δαγκώσει τη μόλις ενός έτους κορούλα της. Ειδικότερα, όπως αναφέρει το CBS News και επικαλούμενο αστυνομική πηγή, η Chartelle Geanette St. Laurent, 34 ετών, δήλωσε ότι μεγάλωσε...

Το λιγότερο ως ανεγκέφαλη χαρακτηρίζουν χρήστες του διαδικτύου μια μητέρα που αφού μάζεψε ένα δηλητηριώδες φίδι το άφησε να δαγκώσει τη μόλις ενός έτους κορούλα της.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει το CBS News και επικαλούμενο αστυνομική πηγή, η Chartelle Geanette St. Laurent, 34 ετών, δήλωσε ότι μεγάλωσε πιάνοντας φίδια και άλλα ερπετά και έχει μάθει να αλληλεπιδρά με αυτά.

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

Όταν λοιπόν διαπίστωσε πως στην περιοχή όπου διέμενε υπήρχαν φίδια σκέφτηκε πως θα ήταν μια καλή ιδέα να μάθει την κόρη της όσα περισσότερα μπορούσε για τα φίδια.

Σύμφωνα με την WTSP, έπιασε λοιπόν ένα μικρό δηλητηριώδες φίδι, το έβαλε σε ένα πλαστικό δοχείο και στη συνέχεια το έβαλε μπροστά στο κοριτσάκι.

Στο βίντεο, που ανέβασε η ίδια στο Facebook, φαίνεται να κρατά το φίδι μπροστά στο παιδί, το οποίο έχοντας άγνοια απλώνει το χέρι του και στη συνέχεια το φίδι δαγκώνει τη μικρή στον αντίχειρα.

Η μητέρα υποστηρίζει πως είχε αφήσει το φίδι να δαγκώσει πρώτα εκείνη για να σιγουρευτεί πως θα δεν προκληθεί κάποιος σοβαρός τραυματισμός στο παιδί ενώ σχολιάζοντας τις αντιδράσεις που υπάρχουν υποστηρίζει πως «ο κόσμος είναι πολύ ευαίσθητος και επέλεξε να κατεβάσει τελικά το βίντεο από τη σελίδα της στο Facebook.

Ήδη οι Αρχές διενεργούν έρευνα σε βάρος της 34χρονης μητέρας.

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα

×