Λίγο πριν αυτοκτονήσω με πήρε τηλέφωνο. Ξεκίνησα να γράφω τα λόγια που θα της έλεγα 10 χρόνια αργότερα | Sugklonistiko

Λίγο πριν αυτοκτονήσω με πήρε τηλέφωνο. Ξεκίνησα να γράφω τα λόγια που θα της έλεγα 10 χρόνια αργότερα

Smiley face
Μια φορά κι έναν καιρό ήμουν 13 ετών σε μια καλοκαιρινή κατασκήνωση και το ωραιότερο κορίτσι που είχα δει ποτέ με πλησίασε και μου είπε ότι το μαύρο είναι ένα χρώμα που μου ταιριάζει. Δεν είχα ιδέα γιατί το είπε Συζητήσαμε και γίναμε φίλοι, ανταλλάξαμε τα ονόματά μας στο ΑΙΜ (υπηρεσία chat) και κρατ...

Μια φορά κι έναν καιρό ήμουν 13 ετών σε μια καλοκαιρινή κατασκήνωση και το ωραιότερο κορίτσι που είχα δει ποτέ με πλησίασε και μου είπε ότι το μαύρο είναι ένα χρώμα που μου ταιριάζει. Δεν είχα ιδέα γιατί το είπε Συζητήσαμε και γίναμε φίλοι, ανταλλάξαμε τα ονόματά μας στο ΑΙΜ (υπηρεσία chat) και κρατήσαμε επαφή για λίγο.

Ξανασυναντηθήκαμε κάποια στιγμή στο γυμνάσιο, αλλά μπορώ να σας υποσχεθώ ότι δεν πέρασε μια μέρα που δεν την είχα σκεφτεί. Ακόμα και τώρα δεν είμαι σίγουρος ότι μπορώ να πω γιατί – κάτι από εκείνη με συνόδευε πάντα.

Κατά τη διάρκεια του τελευταίου μου έτους στο γυμνάσιο πέρασα μια χαζή περίοδο που εκείνη την εποχή έμοιαζε τρομερή και έπεσα σε κατάθλιψη. Αποφάσισα να βάλω τέλος στη ζωή μου, έγραψα ένα σημείωμα και πήγα στο σημείο όπου σχεδίαζα να δώσω το τέλος.

5 με 10 δευτερόλεπτα πριν αυτοκτονήσω, το τηλέφωνό μου χτύπησε. Κοίταξα τον αριθμό – δεν μπορούσα να πεθάνω μη γνωρίζοντας ποιος με έπαιρνε. Ήταν ένας αριθμός που δεν αναγνώρισα, γι’ αυτό και απάντησα. Και ήταν εκείνη.

Τη ρώτησα τι ήθελε και είπε ότι αισθάνθηκε σαν να έπρεπε να με καλέσει. Τότε είχαμε ένα χρόνο να μιλήσουμε και εκείνη τη στιγμή απλά έπρεπε να με καλέσει. Ξεκίνησε να μου κάνει αδιάκριτες ερωτήσεις και εγώ της είπα τι συνέβαινε. Εκείνη κυριολεκτικά με έπεισε να μην το κάνω. «Τι; Μην το κάνεις αυτό!» είπε και εγώ την άκουσα.

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

Με υποχρέωσε να της τηλεφωνήσω την επόμενη μέρα και κλείσαμε. Εκείνο το βράδυ άρχισα να γράφω τα λόγια τα οποία θα της έλεγα δέκα χρόνια αργότερα

Ο πρώτος μου έρωτας με πήρε τηλέφωνο ακριβώς την κατάλληλη στιγμή για να αποφύγω την αυτοκτονία μου και στη συνέχεια την παντρεύτηκα μια δεκαετία αργότερα.

*Tην παραπάνω σύντομη εξομολόγηση ζωής έγραψε και μοιράστηκε με τους χιλιάδες αναγνώστες του Quora ο Kevin Walsh.

Πρωταγωνίστρια είναι η Blake Moore.

Η ερώτηση ήταν «Πείτε μας μια στιγμή από τη ζωή σας που πιστεύετε πως θα μπορούσε να είχε συμβεί μόνο σε ταινία»

Πηγή : lifo.gr

Διαβάστε περισσότερα

×