Η καλλονή Μις Αμερική που θέλει να γίνει Πρόεδρος των ΗΠΑ (φωτό) | Sugklonistiko
cazoo.gr
cazoo.gr

Η καλλονή Μις Αμερική που θέλει να γίνει Πρόεδρος των ΗΠΑ (φωτό)

Smiley face
Οι κριτές, στα καλλιστεία που έγιναν χθες διάλεξαν την πιο όμορφη Αμερικανίδα, ανάμεσά τους και η Μαρία Μενούνος… Αυτή την φορά την πολυπόθητη τιάρα φόρεσε, η 23χρονη Μις Ντακότα, Κάρα Μουντ. Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες! Η Μις Ντακότα ξεχώρισε από τις υπόλοιπες ...

Οι κριτές, στα καλλιστεία που έγιναν χθες διάλεξαν την πιο όμορφη Αμερικανίδα, ανάμεσά τους και η Μαρία Μενούνος…

Αυτή την φορά την πολυπόθητη τιάρα φόρεσε, η 23χρονη Μις Ντακότα, Κάρα Μουντ.

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

Η Μις Ντακότα ξεχώρισε από τις υπόλοιπες 50 διαγωνιζόμενες, μία για κάθε αμερικάνικη πολιτεία και μία από την περιοχή της Κολούμπια, όπως δηλαδή γίνεται σε κάθε διαγωνισμό.

Οι καλλονές Αμερικανίδες έκαναν πασαρέλα με τουαλέτα και μαγιό, αλλά αγωνίστηκαν και στο κομμάτι των ερωτήσεων, στο οποίο και ξεχώρισε η Κάρα Μουντ.

Συγκεκριμένα, η Μαρία Μενούνος έκανε στην Μις Ντακότα μία ερώτηση σχετικά με την κλιματική αλλαγή και η ίδια απάντησε πως ο Τραμπ έκανε κακώς που απέσυρε τις ΗΠΑ από την συμφωνία του Παρισιού για την κλιματική αλλαγή.

«Είναι μία κακή απόφαση. Υπάρχουν ενδείξεις πως η αλλαγή του κλίματος υπάρχει και πρέπει να είμαστε και εμείς «στο τραπέζι», απάντησε η υποψήφια στην Μαρία Μενούνος.

Βέβαια, αυτή δεν είναι η μόνη της δήλωση που συζητήθηκε καθώς πριν το διαγωνισμό, η Μις Ντακότα είχε πει στο The Associated Press πως στόχος της είναι να εκλεγεί η πρώτη γυναίκα Πρόεδρος της Αμερικής.

Πάντως, φαίνεται πως η Ντακότα έχει ιστορικό στον συγκεκριμένο τίτλο, καθώς από την συγκεκριμένη πολιτεία έχουν εκλεγεί 97 γυναίκες με τον τίτλο «Μις Αμερική».

Διαβάστε περισσότερα

×