Έρχεται το τέλος του κόσμου, σύμφωνα με ρεπορτάζ από το εξωτερικό | Sugklonistiko
cazoo.gr
cazoo.gr

Έρχεται το τέλος του κόσμου, σύμφωνα με ρεπορτάζ από το εξωτερικό

Smiley face
Το τέλος του κόσμου πλησιάζει, σύμφωνα με ρεπορτάζ ειδησεογραφικών ιστοσελίδων. Μπορεί όμως και όχι, όπως γράφει η σε δημοσίευσή της η Independent. Πολλά ρεπορτάζ ισχυρίζονται ότι το τέλος του κόσμου είναι πολύ κοντά. Οι τίτλοι γράφουν ότι: «Το τέλος του κόσμου έρχεται σε λίγες εβδομάδες μετά από μι...

Το τέλος του κόσμου πλησιάζει, σύμφωνα με ρεπορτάζ ειδησεογραφικών ιστοσελίδων. Μπορεί όμως και όχι, όπως γράφει η σε δημοσίευσή της η Independent.

Πολλά ρεπορτάζ ισχυρίζονται ότι το τέλος του κόσμου είναι πολύ κοντά. Οι τίτλοι γράφουν ότι: «Το τέλος του κόσμου έρχεται σε λίγες εβδομάδες μετά από μια σειρά από επιδημίες που θα εξαπλωθούν στη Γη» και «Τα δέκα καταστροφικά πλήγματα που θα καταστρέψουν τη Γη, έχουν ήδη ξεκινήσει». Μάλιστα, ένα από τα άρθρα ξεκινάει με τον τίτλο: «Το τέλος του κόσμου έρχεται σε λίγες εβδομάδες και η πρώτη από τις δέκα βιβλικές καταστροφές έχει πραγματοποιηθεί», σύμφωνα με μαρτυρίες. Αλλά αυτοί οι ασυνήθιστοι ισχυρισμοί πρέπει να συνοδεύονται από απόδειξη-και ενώ έχουν παρατηρηθεί περίεργα φαινόμενα, η αποκάλυψη δεν θα έρθει.

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

Όλα τα ρεπορτάζ είναι λίγο περίπλοκα και δεν καταγράφουν το πώς ή γιατί θα τελειώσει ο κόσμος. Σίγουρα όμως επικεντρώνονται σε έναν ισχυρισμό του David Meade, συγγραφέα του βιβλίου «Planet X-The 2017 Arrival», στο οποίο αναφέρεται ότι το τέλος του κόσμου έρχεται τον Οκτώβριο.

Ο Meade υποστηρίζει ότι ο Πλανήτης X ή Nibiru-ένας τεράστιος πλανήτης που από ότι φαίνεται κατοικεί στο ηλιακό μας σύστημα-θα έρθει σύντομα να καταστρέψει ολόκληρη τη Γη. Όμως, δεν υπάρχει κανένας πλανήτης όπως ο Nibiru και σίγουρα δεν πρόκειται να αφανιστεί η γη σύντομα.

Η Nasa αρνήθηκε το γεγονός ότι ο Nibiru ξεκίνησε την πορεία του το 2012, γράφοντας στην ιστοσελίδα της ότι «Αν ο Nibiru ή ο Πλανήτης X ήταν πραγματικοί και κατευθύνονταν για μια συνάντηση με τη Γη το 2012, οι αστρονόμοι θα το είχαν παρακολουθήσει, τουλάχιστον την τελευταία δεκαετία. Επιπλέον, θα ήταν ορατός με γυμνό μάτι, οπότε προφανώς δεν υπάρχει».

Ο πλανήτης δεν έφτασε ποτέ, ούτε το 2012 ή άλλες φορές που είχε προβλεφθεί. Αλλά οι ειδικοί εξακολουθούσαν να γράφουν για την άφιξή του. Σήμερα, υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν ότι αυτή τη φορά είναι διαφορετικά, επειδή η άφιξη του Nibiru συνοδεύεται από μια σειρά επιδημιών που ήδη έχουν εξαπλωθεί στον κόσμο.

Πηγή: huffingtonpost.gr

Διαβάστε περισσότερα

×