Άπιστη σύζυγος μεταφέρεται στο νοσοκομείο μαζί με τον εραστή της που κόλλησε μέσα της | Sugklonistiko

Άπιστη σύζυγος μεταφέρεται στο νοσοκομείο μαζί με τον εραστή της που κόλλησε μέσα της

Smiley face
Ένα ζευγάρι στην Κένυα κόλλησε, ενώ έκανε σεξ. Η θέση τους έγινε χειρότερη, όταν αναγκάστηκαν να ζητήσουν βοήθεια. Όπως αποδείχτηκε, το ζευγάρι ήταν παράνομοι εραστές. Σε αυτή την περίπτωση, διασύρθηκε η γυναίκα που απατούσε. Η γυναίκα είχε συναντήσει τον εραστή της στο Explor-Inn. Στη μέση της σεξο...

Ένα ζευγάρι στην Κένυα κόλλησε, ενώ έκανε σεξ. Η θέση τους έγινε χειρότερη, όταν αναγκάστηκαν να ζητήσουν βοήθεια. Όπως αποδείχτηκε, το ζευγάρι ήταν παράνομοι εραστές. Σε αυτή την περίπτωση, διασύρθηκε η γυναίκα που απατούσε.

Η γυναίκα είχε συναντήσει τον εραστή της στο Explor-Inn. Στη μέση της σεξουαλικής πράξης, ο άντρας άρχισε να φωνάζει, όταν κατάλαβε ότι είχε κολλήσει μέσα στη γυναίκα. Το ζευγάρι προσπάθησε να διορθώσει μόνο του την κατάσταση, αλλά ήταν αδύνατον. Πονούσαν τρομερά κάθε φορά που προσπαθούσαν να ξεκολλήσουν. Δεν είχαν άλλη επιλογή, από το να ζητήσουν βοήθεια.

Δεν υπήρχε άλλη επιλογή από το να τους βγάλουν έξω από την μπροστινή είσοδο.

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

Infosnig Blog

Όταν έφτασε το προσωπικό για βοήθεια, τότε έπρεπε να παραδεχτούν ότι η γυναίκα ήταν παντρεμένη με έναν άλλον άντρα. Αυτό εξόργισε το προσωπικό, αλλά δέχθηκε να τους βοηθήσει και να φωνάξει ιατρική βοήθεια.

Η σκανδαλώδης κατάσταση επιδεινώθηκε, όταν οι χωρικοί είδαν το ζευγάρι να βγαίνει έξω, πάνω σε ένα ξύλινο αναπηρικό καροτσάκι. Η γυναίκα είχε καλυμμένο το πρόσωπό της, αλλά το πρόσωπο του άντρα αποκαλύφθηκε. Κάποιος από το πλήθος τράβηξε βίντεο το παράνομο ζευγάρι. Σύντομα, το βίντεο κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο.

Δεν υπήρχε τρόπος να διατηρήσουν την αξιοπρέπειά τους σε αυτή την κατάσταση.

Rotto Rottissimo (LiveLeak YouTube video screengrab)

Όπως και στους περισσότερους πολιτισμούς, στην Κένυα δεν βλέπουν με καλό μάτι τη μοιχεία. Το συγκεκριμένο ζευγάρι σώθηκε από περαιτέρω εξευτελισμό, επειδή δεν έγιναν γνωστά τα ονόματά τους.

Σε κάθε περίπτωση, η The Sun αποκάλυψε ότι πολλά μέσα ενημέρωσης της Κένυας υποστηρίζουν ότι το ζευγάρι κόλλησε, επειδή ο σύζυγος της γυναίκας είχε χρησιμοποιήσει πάνω της ένα φίλτρο που ονομάζεται μαγούνιο (είδος μαγικού φίλτρου).

Από την άλλη, οι γιατροί υποστηρίζουν ότι αυτή η κατάσταση προκλήθηκε από κολεοσπασμό – μια κατάσταση όπου οι κολπικοί μύες της γυναίκας σφίγγονται πολύ και δεν μπορούν να χαλαρώσουν.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα

×