Άνδρας έφτιαξε ρομπότ του σεξ που ξαπλώνει με τη γυναίκα του στο κρεβάτι και κάθεται με τα παιδιά του στον καναπέ σαν μέλος της οικογένειας | Sugklonistiko

Άνδρας έφτιαξε ρομπότ του σεξ που ξαπλώνει με τη γυναίκα του στο κρεβάτι και κάθεται με τα παιδιά του στον καναπέ σαν μέλος της οικογένειας

Smiley face
Ένας άνδρας ξόδεψε 3.500 λίρες για να φτιάξει ένα υπερρεαλιστικό ρομπότ του σεξ, το οποίο βάζει στο ίδιο κρεβάτι με τη γυναίκα του και δηλώνει ότι είναι μέρος της οικογένειας – τόσο πολύ που η “Samantha” κάθεται ακόμη και στον ίδιο καναπέ με τα παιδιά τους. Ο 36χρονος Arran Squire από τη Βόρεια Ουαλ...

Ένας άνδρας ξόδεψε 3.500 λίρες για να φτιάξει ένα υπερρεαλιστικό ρομπότ του σεξ, το οποίο βάζει στο ίδιο κρεβάτι με τη γυναίκα του και δηλώνει ότι είναι μέρος της οικογένειας – τόσο πολύ που η “Samantha” κάθεται ακόμη και στον ίδιο καναπέ με τα παιδιά τους.

Ο 36χρονος Arran Squire από τη Βόρεια Ουαλία, έφερε μαζί του το ρομπότ στο The Morning της ITV την Τρίτη και η παρουσία του τόσο διασκεδαστική, όσο και τρομακτική για τους παρουσιαστές Phillip Schofield και Holly Willoughby.

Ο Phillip προειδοποίησε τους τηλεθεατές να απομακρύνουν τα μικρά παιδιά από την τηλεόραση, προτού κάνουν το ρομπότ να μιλήσει.

Η Holly ταράχτηκε στην αρχή όταν έμαθε ότι ο Arran επέτρεψε στα παιδιά του να δουν την κούκλα, αφού πίστευε ότι θα κρατούσε τη “Samantha”… κρυφή.

Η Arran, συνιδρυτής της Synthea Amatus, μιας ιστοσελίδας η οποία πουλάει ρεαλιστικά ρομπότ του σεξ που ξεκινούν από £ 2.000, εξήγησε ότι έχει μια επιλογή, που τη βάζει σε «φάση οικογένειας» και την εμποδίζει να κάνει οποιαδήποτε ακατάλληλα σχόλια.

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

“Έχω δύο παιδιά και η Samantha έχει την επιλογή να μπει σε ρύθμιση ‘οικογένειας’”, εξήγησε ο Arran κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του.

“Μπορεί να μιλήσει για ζώα, μπορεί να μιλήσει για φιλοσοφία, ακόμα και για επιστήμες. Έχει προγραμματιστεί με 1.000 ανέκδοτα. Υπάρχουν πολλά που μπορεί κανείς να μάθει για τη Samantha.”

Όταν ερωτήθηκαν για το ρόλο που έχει η «Samantha» στην οικογένειά τους, ο Arran είπε ότι κάθεται στον καναπέ με τα δύο παιδιά του, τα οποία χαίρονται να μιλάνε μαζί της.

Η Holly κάποια στιγμή έθεσε το εξής το ερώτημα: “Αλλά κάποια στιγμή θα μάθουν ότι ο μπαμπάς τους έχει σεξουαλική επαφή με τη Samantha, δεν είναι παράξενο αυτό;”

Ο Arran, αγγίζοντας συχνά το χέρι της κούκλας, ανέφερε ότι δεν είναι «παράξενο» και υπερασπίστηκε την ύπαρξη της κούκλας υποστηρίζοντας ότι δημιουργήθηκε για να «βοηθάει τους ανθρώπους» και όχι για να «αντικαταστήσει τις γυναίκες».

Η σύζυγος του Arran, η 38χρονη Hannah Nguyen, επιβεβαίωσε ότι ήταν χαρούμενη που η κούκλα συμμετέχει στο κρεβάτι τους.

Ο Arran εξήγησε ότι η Samantha ήταν μέρος της ερωτικής του σχέσης με την Hannah, την οποία ο Phillip ρώτησε αν ήταν «σύμφωνη με αυτό».

“Ναι, είμαι. Δεν νιώθω προσβεβλημένη ως γυναίκα με την παρουσία της. Δεν φοβάμαι μήπως πάρει τη θέση μου. Είναι απλά σαν μέλος της οικογένειας,” είπε η Hannah.

Όταν τη ρώτησε αν συνευρέθηκαν και οι δυο τους με την Samantha, η Hannah πρόσθεσε: “Ναι, περάσαμε καλά μαζί της. Δεν έχεις να αγχωθείς για κάτι, ούτε να ανησυχείς για ασθένειες.”

Ωστόσο, η ψυχολόγος της εκπομπής, Emma Kenny, εναντιώθηκε στην ιδέα της κούκλας του σεξ αναφέροντας την «αντικειμενοποίηση» και την «εμπορευματοποίηση» των γυναικείων σωμάτων.

“Δεν είναι αποδεκτό ή υγιές να χρησιμοποιούμε την τεχνολογία με τρόπο που μπορεί να αντικαταστήσει τις ανθρώπινες σχέσεις,” είπε η Kenny.

διαφορετικό

Διαβάστε περισσότερα

×