Αυτή η φωτογραφία είναι η απάντηση σε όλους τους άντρες που προσβάλλονται όταν σε βλέπουν με μαγιό | Sugklonistiko

Αυτή η φωτογραφία είναι η απάντηση σε όλους τους άντρες που προσβάλλονται όταν σε βλέπουν με μαγιό

Smiley face
Μετά τον χαμό που έκανε το viral status εκείνου του δικηγόρου που έκραζε τις γυναίκες με επιπλέον κιλά, είναι κι επισήμως ξεκάθαρο ότι έχουμε ανάγκη να νιώθουμε καλά με τον εαυτό μας και πρέπει να εξαφανίζουμε κάθε τι που σαμποτάρει αυτή μας τη διαδρομή. Στην ίδια κατάσταση βρίσκεται και η Diana Ver...

Μετά τον χαμό που έκανε το viral status εκείνου του δικηγόρου που έκραζε τις γυναίκες με επιπλέον κιλά, είναι κι επισήμως ξεκάθαρο ότι έχουμε ανάγκη να νιώθουμε καλά με τον εαυτό μας και πρέπει να εξαφανίζουμε κάθε τι που σαμποτάρει αυτή μας τη διαδρομή.

Στην ίδια κατάσταση βρίσκεται και η Diana Veras, μια ακτιβίστρια του body positivity, η οποία ανέβασε μια φωτογραφία της με μπικίνι στο instagram, με λεζάντα “Το καλοκαίρι ήρθε κι εγώ είμαι υπέροχη”.

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

Summer is here and I look great bitch

A post shared by diana veras (@mynamesdiana) on

Παρόλο που δεν υπάρχει κανένα ψέμα στην ατάκα της αυτή, δεν ήταν λίγοι οι άντρες που έσπευσαν να την κοροϊδέψουν για τα κιλά της και να της πουν ότι με αυτό το σώμα δεν είναι και τόσο υπέροχη όσο νομίζει. Η ίδια δεν έκατσε με σταυρωμένα τα χέρια, και αποφάσισε να ανεβάσει στο Twitter μερικές ακόμα φωτογραφίες της με το ίδιο μπικίνι “επειδή προσβάλλει τόσο πολύ τους άντρες, το τσουπωτό της κωλαράκι σε ένα μαγιό”, όπως έγραψε.

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα

×