Όλοι τρελάθηκαν μόλις κατάλαβαν τι πραγματικά δείχνει αυτή η φωτογραφία. | Sugklonistiko
a1

Όλοι τρελάθηκαν μόλις κατάλαβαν τι πραγματικά δείχνει αυτή η φωτογραφία.

Smiley face
Αυτή την εβδομάδα μια χρήστη ανέβασε μια φωτογραφία στο λογαριασμό της στο Instagram που πραγματικά προκάλεσε παγκόσμια τρέλα για αυτό που δείχνει αλλά και δεν δείχνει. Η χρήστης leonardhoespams φωτογράφισε τα ποδιά της και ανέβασε την φωτογραφία. Έστησε ένα τρομερό σκηνικό που ξεγελάει τον εγκέφαλο...

Αυτή την εβδομάδα μια χρήστη ανέβασε μια φωτογραφία στο λογαριασμό της στο Instagram που πραγματικά προκάλεσε παγκόσμια τρέλα για αυτό που δείχνει αλλά και δεν δείχνει.

Η χρήστης leonardhoespams φωτογράφισε τα ποδιά της και ανέβασε την φωτογραφία. Έστησε ένα τρομερό σκηνικό που ξεγελάει τον εγκέφαλο μας νομίζοντας ότι τα πόδια αυτά γυαλίζουν επειδή έχει βάλει κάποια λάδι ή άλλη λοσιόν.

Όταν το δείτε πραγματικά δεν θα το ξαναδείτε όπως πριν.

cvonjcivuaakaxa

twitter

Το περίεργο της υπόθεσης είναι ότι η χρήστηε κατέβασε την φωτογραφία από τον λογαριασμό της αλλά ήταν ήδη αργά χρήστες του twitter την είχαν ποστάρει παντού.

Τελικά τι δείχνει αυτή η φωτογραφία όντως γυαλίζουν τα πόδια αυτά;

cvqpkhhwiaaiuyj

twitter

Όχι δεν γυαλίζουν η γυναίκα αυτή απλά έχει τραβήξει μερικές άσπρες γραμμές στα πόδια της έτσι ώστε να δημιουργήσει μια τέλεια οφθαλμαπάτη που ξεγελάει πολύ εύκολα τον εγκέφαλο μας!

πηγή

Διαβάστε περισσότερα

×