Τώρα αυτή την γυναίκα την λες κουκλάρα ή παχουλή; Δείτε τις φωτογραφίες με μαγιό και πείτε μας την γνώμη σας | Sugklonistiko
twra

Τώρα αυτή την γυναίκα την λες κουκλάρα ή παχουλή; Δείτε τις φωτογραφίες με μαγιό και πείτε μας την γνώμη σας

Smiley face
Νωρίτερα φέτος, το Elle είπε πως το 2016 είναι η χρονιά της Ashley Graham. Μέχρι τώρα έχει πρωταγωνιστήσει σε εξώφυλλα περιοδικών και σε καμπάνιες και έχει σχεδιάσει ακόμα και την δική της κολεξιόν. Τι άλλο θα μπορούσε να κάνει; Δύο μήνες μετά, ήρθε να μας δώσει αυτό που θέλαμε: μία αισθησιακή φωτο...

Νωρίτερα φέτος, το Elle είπε πως το 2016 είναι η χρονιά της Ashley Graham. Μέχρι τώρα έχει πρωταγωνιστήσει σε εξώφυλλα περιοδικών και σε καμπάνιες και έχει σχεδιάσει ακόμα και την δική της κολεξιόν.

Τι άλλο θα μπορούσε να κάνει; Δύο μήνες μετά, ήρθε να μας δώσει αυτό που θέλαμε: μία αισθησιακή φωτογράφιση με μαγιό.

3908

 

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

«Όλα ξεκίνησαν πέρυσι, όταν η Swimsuits for All με έβαλε στην διαφήμισή τους.»

Στην διαφήμιση αυτή, ήταν η Graham δίπλα από την πισίνα, φορώντας ένα μπικίνι καθώς ένας διψασμένος τύπος με κουστούμι έπεσε μέσα. Η διαφήμιση αυτή είχε τεράστια επιτυχία.

4832

 

Η συλλογή αυτή, όπως λέει η ίδια, είναι εμπνευσμένη από τον James Bond. “Ήθελα να είμαι ο James Bond. Όχι ένα από τα κορίτσια του, γιατί τις έχουν πάντα για γλάστρες. Γιατί να μην είμαι το αφεντικό; Είμαι δυνατή, αλλά και αισθησιακή ταυτόχρονα.”

Παρά την ομορφιά της και την αυτοπεποίθηση που έχει, στο τέλος της μέρα, η Graham θέλει ότι θέλει κάθε γυναίκα όταν πρόκειται για μαγιό: να φαίνεται το στήθoς της καταπληκτικό.

5756 6689

 

 

«Ήθελα να κάνω κάτι που να είναι αισθησιακό, αλλά αρκετά απλό για να μπορούσε αυτή που το αγοράσει να το φοράει οπουδήποτε. Είμαι απλή κατά βάθος, αλλά μου αρέσει και η μόδα.”

z1 z2

 

Δείτε αναλυτικά στο βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή: www.diaforetiko.gr

Διαβάστε περισσότερα

×