Το πλήθος «σωπαίνει» όταν η 85χρονη καλλονή περπατά στην πασαρέλα καλύτερα από κάθε κορυφαίο supermodel | Sugklonistiko

Το πλήθος «σωπαίνει» όταν η 85χρονη καλλονή περπατά στην πασαρέλα καλύτερα από κάθε κορυφαίο supermodel

Smiley face
Η Carmen Dell’Orefice ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο το 1947, στην ηλικία των 16, όταν εμφανίστηκε στο τεύχος Οκτωβρίου του περιοδικού μόδας Vogue. Στην σεζόν άνοιξη/καλοκαίρι 2012, η Carmen ήταν το μεγαλύτερο εργαζόμενο μοντέλο στον κόσμο, στην ηλικία των 81. Η Carmen και η μητέρα της αγωνίζον...

Η Carmen Dell’Orefice ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο το 1947, στην ηλικία των 16, όταν εμφανίστηκε στο τεύχος Οκτωβρίου του περιοδικού μόδας Vogue. Στην σεζόν άνοιξη/καλοκαίρι 2012, η Carmen ήταν το μεγαλύτερο εργαζόμενο μοντέλο στον κόσμο, στην ηλικία των 81.

Η Carmen και η μητέρα της αγωνίζονταν οικονομικά, και ακόμη και με τη καριέρα της ως μοντέλο, τα πράγματα ήταν δύσκολα. Δεν είχαν τηλέφωνο. Η Vogue έστελνε κόσμο στο διαμέρισμά της Carmen για να την ενημερώσουν για την δουλειά. Η Carmen πήγαινε με πατίνια(!) στις εργασίες τις για να εξοικονομήσει χρήματα.

Η Carmen και η μητέρα της συμπλήρωναν το εισόδημά τους ράβοντας. Ένα μήνα μετά τα 80στα γενέθλια της Carmen, τον Ιούνιο του 2011, της δόθηκε ένα τιμητικό διδακτορικό δίπλωμα από το Πανεπιστήμιο των Τεχνών του Λονδίνου. Δείτε το βίντεο:

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα

×