Κάτια Ζυγούλη: Το βίντεο με τον μπέμπη να παίζει που… θα σε κάνει να λιώσεις! | Sugklonistiko
sakiskatia4_h_645_450

Κάτια Ζυγούλη: Το βίντεο με τον μπέμπη να παίζει που… θα σε κάνει να λιώσεις!

Smiley face
Πέρασαν ένα υπέροχο καλοκαίρι και γεύτηκαν τις ομορφιές της Ελλάδας μας που τη λατρεύουν. Η “θαλασσινές” βόλτες τους και οι βουτιές τους στα καταγάλανα νερά γέμισαν την ψυχή τους χαρά και ηρεμία. Τώρα επέστρεψαν καθώς τόσο ο Σάκης Ρουβάς, όσο και η Κάτια Ζυγούλη ετοιμάζουν τις δουλειές τ...

Πέρασαν ένα υπέροχο καλοκαίρι και γεύτηκαν τις ομορφιές της Ελλάδας μας που τη λατρεύουν. Η “θαλασσινές” βόλτες τους και οι βουτιές τους στα καταγάλανα νερά γέμισαν την ψυχή τους χαρά και ηρεμία. Τώρα επέστρεψαν καθώς τόσο ο Σάκης Ρουβάς, όσο και η Κάτια Ζυγούλη ετοιμάζουν τις δουλειές τους για τη σεζόν που ξεκινάει σε λίγο. Επίσης έχουν ξεκινήσει και τις ετοιμασίες για τη βάπτιση του Ρουβά Junior που θα γίνει σε λίγες μέρες.

Η Κάτια μπορεί να έχει στόχους και να ετοιμάζει εκπλήξεις αλλά πάνω απ΄ όλα είναι μανούλα και μάλιστα 4 παιδιών. Όλη μέρα σχεδόν την περνάει μαζί τους και δε σταματάει ποτέ να ενθουσιάζεται με τα κατορθώματά τους. Το μωρό σήμερα έπαιζε με ένα παιχνιδάκι με ήχους και φωνές ζώων και η μαμά Κάτια μοιράστηκε μαζί μας την αγάπη του μικρού για… τους ελέφαντες!

“Σε κάποιον αρέσουν οι ελέφαντες” έγραψε στο χαριτωμένο βίντεο η περήφανη μαμά Κάτια


via tlife

Διαβάστε περισσότερα

×