Δείτε πως είναι σήμερα η «Μπρουκ» της σειράς «Τόλμη και Γοητεία» – Ο χορός της σε πάρτι στο Μόντε Κάρλο | Sugklonistiko
cazoo.gr
cazoo.gr
34

Δείτε πως είναι σήμερα η «Μπρουκ» της σειράς «Τόλμη και Γοητεία» – Ο χορός της σε πάρτι στο Μόντε Κάρλο

Smiley face
Η Katherine Kelly Lang έχει… παγώσει το χρόνο Η Katherine Kelly Lang, η όμορφη ηθοποιός που ενσάρκωσε την Μπρουκ στη δημοφιλή σειρά «Τόλμη και Γοητεία» είναι σήμερα 55 ετών. Η τηλεοπτική σειρά-φαινόμενο ξεκίνησε το Μάρτιο του 1987 και το εντυπωσιακό είναι πως συνεχίζει να προβάλλεται στο Αμερι...

Η Katherine Kelly Lang έχει… παγώσει το χρόνο

Η Katherine Kelly Lang, η όμορφη ηθοποιός που ενσάρκωσε την Μπρουκ στη δημοφιλή σειρά «Τόλμη και Γοητεία» είναι σήμερα 55 ετών.

Η τηλεοπτική σειρά-φαινόμενο ξεκίνησε το Μάρτιο του 1987 και το εντυπωσιακό είναι πως συνεχίζει να προβάλλεται στο Αμερικανικό Δίκτυο CBS, έχοντας χαρίσει μοναδικές στιγμές στο κοινό.

Η Lang δεν έκανε ποτέ την καριέρα που ονειρευόταν και όπως και οι υπόλοιποι του καστ κάνει ταξίδια στο εξωτερικό εξαργυρώνοντας την παγκόσμια επιτυχία της σειράς-φαινόμενο. Η ξανθιά ηθοποιός παραμένει ιδιαίτερα εντυπωσιακή, γεγονός που επιβεβαίωσε στην τελευταία της δημόσια εμφάνιση. Η τηλεοπτική Μπρουκ βρέθηκε σε event στο Μοντε Κάρλο και ανέβασε στα social media το χορό που έριξε με μια φίλη της.

Πηγή:protothema.gr

Διαβάστε περισσότερα

×