Γιώργος Αγγελόπουλος: Αποκαλύπτει πότε θα πάρει τα χρήματα του Survivor και τι θα τα κάνει | Sugklonistiko
cazoo.gr
cazoo.gr
39

Γιώργος Αγγελόπουλος: Αποκαλύπτει πότε θα πάρει τα χρήματα του Survivor και τι θα τα κάνει

Smiley face
Η νίκη του Γιώργου Αγγελόπουλου στο Survivor δεν συνοδεύτηκε μόνο από την «κούπα» και την μεγάλη αναγνωρισιμότητα, αλλά και από χρηματικό έπαθλο ύψους 100.000 ευρώ, τα οποία δεν έχει ακόμα εισπράξει. Στις αρχές του μήνα δημοσίευμα ανέφερε πως η σύμβαση που έχει υπογράψει ο 34χρονος Σκιαθίτης αναφέρε...

Η νίκη του Γιώργου Αγγελόπουλου στο Survivor δεν συνοδεύτηκε μόνο από την «κούπα» και την μεγάλη αναγνωρισιμότητα, αλλά και από χρηματικό έπαθλο ύψους 100.000 ευρώ, τα οποία δεν έχει ακόμα εισπράξει.

Στις αρχές του μήνα δημοσίευμα ανέφερε πως η σύμβαση που έχει υπογράψει ο 34χρονος Σκιαθίτης αναφέρει ότι τα 100.000 ευρώ είναι μεικτά και θα του δοθούν από τον ΣΚΑΙ σε περίπου έξι μήνες από την λήξη του παιχνιδιού και ο ίδιος, για πρώτη φορά, αναφέρεται στο οικονομικό σκέλος.

«Δεν έχω λάβει ακόμη το έπαθλο. Βάσει συμφωνίας, θα πάρω τα χρήματα σε τέσσερις μήνες από τώρα», λέει, στο Down Town Κύπρου και αποκαλύπτει τι σκέφτεται να κάνει με το ποσό: «όταν, με το καλό, τα πάρω, θα δω πώς θα τα αξιοποιήσω. Σίγουρα, θα στηρίξω την οικογένειά μου σε ό,τι χρειάζεται και, ίσως, κάνω κάτι δικό μου. Πάντως, δεν κάνω πλάνα και σχέδια, όταν δεν έχω κάτι στα χέρια μου. Όταν πάρω τα χρήματα, τότε θα σκεφτώ και τι θα κάνω επαγγελματικά, πώς θα το αξιοποιήσω όλο αυτό».

πηγη:peoplegreece.com

Διαβάστε περισσότερα

×