Σκύλος «κάρφωσε» νταντά που κακοποιούσε το παιδί | Sugklonistiko
skylos-dada-590_b

Σκύλος «κάρφωσε» νταντά που κακοποιούσε το παιδί

Smiley face
Ένα ζευγάρι από τη Νότια Καρολίνα ευχαριστεί το σκύλο τους που τους «αποκάλυψε» ότι η νταντά κακοποιούσε το παιδί τους. Όχι πια λίπος. Αποκτήστε το αδύνατο σώμα που ονειρεύεστε. Δείτε πως ! Οι Benjamin και Hope Jordan, προσέλαβαν πέρσι την 22χρονη Alexis Khan για να φροντίζει τον 7 μηνών γιο τους, F...

Ένα ζευγάρι από τη Νότια Καρολίνα ευχαριστεί το σκύλο τους που τους «αποκάλυψε» ότι η νταντά κακοποιούσε το παιδί τους.
Όχι πια λίπος. Αποκτήστε το αδύνατο σώμα που ονειρεύεστε. Δείτε πως !

Οι Benjamin και Hope Jordan, προσέλαβαν πέρσι την 22χρονη Alexis Khan για να φροντίζει τον 7 μηνών γιο τους, Finn. «Πάνω στους 5 μήνες παρατηρήσαμε ότι ο σκύλος μας ήταν υπερπροστατευτικός με τον γιο μας, όποτε η νταντά ερχόταν στην πόρτα του σπιτιού μας.

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

Ήταν πολύ επιθετικός απέναντί της και κάποιες φορές αναγκαστήκαμε να περιορίσουμε το σκύλο για να μην της επιτεθεί», δήλωσε ο Benjamin Jordan στο WCSC. Με την υποψία ότι το κατοικίδιό τους ίσως έχει καταλάβει κάτι, το ζευγάρι τοποθέτησε μια κάμερα κάτω από τον καναπέ για να δει τι έκανε η νταντά όταν ήταν μόνη της με το παιδί.

Η καταγραφή αποκάλυψε ότι η μπέιμπι σίτερ έβριζε και χαστούκιζε το βρέφος, το οποίο άρχισε να κλαίει από πόνο.

Τελικά η Khan καταδικάστηκε σε ένα με τρία χρόνια φυλάκισης και δεν θα της επιτραπεί να εργαστεί ποτέ ξανά με παιδιά και το σκυλάκι έχει γίνει ήρωας διεθνώς! «Αν δεν είχαμε το σκύλο μας να μας καταστήσει την προσοχή, θα μπορούσε ο Finn να είχε σκοτωθεί από τα χέρια της babysitter. Ποτέ δεν ξέρεις», δήλωσε ο πατέρας.

Καταπολέμησε το Λίπος με το νέο Επαναστατικό Προϊόν Διατροφής!

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα





×