Ο “άνθρωπος-ελέφαντας” και η συγκινητική ιστορία πίσω από την… προβοσκίδα που του καλύπτει το μισό πρόσωπο (ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ) | Sugklonistiko
cazoo.gr
cazoo.gr
efe

Ο “άνθρωπος-ελέφαντας” και η συγκινητική ιστορία πίσω από την… προβοσκίδα που του καλύπτει το μισό πρόσωπο (ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)

Smiley face
Ο 34χρονος Vid από την Καμπότζη υποφέρει από έναν γιγάντιο όγκο στο πρόσωπό του που τον στιγματίζει και δυσκολεύει τη ζωή του. Για πρώτη φορά είναι πιθανό να έχει την ευκαιρία να αφαιρέσει τον όγκο αυτό μετά την πρωτοβουλία δύο τουριστών που ξεκίνησαν καμπάνια στο Facebook για να τον βοηθήσουν να υπ...

Ο 34χρονος Vid από την Καμπότζη υποφέρει από έναν γιγάντιο όγκο στο πρόσωπό του που τον στιγματίζει και δυσκολεύει τη ζωή του.

Για πρώτη φορά είναι πιθανό να έχει την ευκαιρία να αφαιρέσει τον όγκο αυτό μετά την πρωτοβουλία δύο τουριστών που ξεκίνησαν καμπάνια στο Facebook για να τον βοηθήσουν να υποβληθεί στην απαραίτητη χειρουργική επέμβαση.

vid

Οι Αυστραλοί husband John Nettleton και Diana Koski συνάντησαν τον 34χρονο ενώ ταξίδευαν στην πρωτεύουσα της χώρας Πνομ Πενχ την περασμένη εβδομάδα.

bb

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

Οι Αυστραλοί husband John Nettleton και Diana Koski συνάντησαν τον 34χρονο ενώ ταξίδευαν στην πρωτεύουσα της χώρας Πνομ Πενχ την περασμένη εβδομάδα.

 

bb2

 

«Περπατούσε δίπλα μας στο δρόμο, η όψη του μας εξέπληξε. Είπα στον άνδρα μου πως πρέπει κάπως να τον βοηθήσουμε», λέει η Koski στη Daily Mail. «Άρχισα να του μιλάω αλλά ήταν δύσκολο να συνεννοηθούμε επειδή δεν μιλούσε αγγλικά. Μερικοί από τους ντόπιους, που είχαμε δει να τον διώχνουν, έσπευσαν να βοηθήσουν με τη μετάφραση. Του είπα πως ήθελα να προσπαθήσω να τον βοηθήσω».

Ο Vid πήγε με το ζευγάρι στο ξενοδοχείο τους όπου ο διευθυντής τους συνέδραμε στην προσπάθεια να βρουν τρόπους να τον βοηθήσουν.

«Όποτε περπατούσα με τον Vid εκείνος βάδιζε πίσω μου. Οι ντόπιοι προσπαθούσαν να τον διώξουν και κάποιοι επιχείρησαν να τον αποτρέψουν από το να μπει στο ξενοδοχείο μας. Δεν ζητιανεύει, απλώς περιφέρεται. Φαντάζομαι η ζωή του είναι δύσκολη», συνεχίζει η Koskι.

Η τοπική αρχή, η «κεφαλή» του χωριού όπου ο Vid είχε γεννηθεί έδωσε την άδεια (!) στο ζευγάρι για να γίνει η επέμβαση, αν μπορούσαν να το κανονίσουν.

kefoasg4

«Ο Vid δεν μιλούσε για την οικογένειά του ή αν είχε μέρος να μείνει. Φαντάζομαι δεν είχε γονείς για να χρειαστεί να πάρουμε την άδεια από το χωριό του», εξηγεί η γυναίκα.

«Όταν τον ρωτήσαμε αν θέλει να αφαιρεθεί ο όγκος είπα αμέσως ναι. Δεν ήξερα αν θα τον τρόμαζε η ιδέα να πάει σε μια άλλη χώρα. Του είπα πως θα κάναμε ό,τι μπορούσαμε αλλά μπορεί να έπαιρνε μήνες. Αστειευόταν πως τα κορίτσια μπορεί να τον ήθελαν αν ο όγκος έφευγε».

Το ζευγάρι ανέβασε φωτογραφία του Vid στο Facebook ρωτώντας αν κάποιος γνώριζε έναν πλαστικό χειρουργό ή οποιονδήποτε τρόπο να βοηθήσει.

Άμεσα επικοινώνησε μαζί τους επιχειρηματίας από το Περθ της Αυστραλίας, ο οποίος πλέον συνεργάζεται με έναν καταξιωμένο πλαστικό χειρουργό που γνωρίζει στη Σιγκαπούρη.

Το ζευγάρι περιμένει τα ιατρικά αρχεία του Vid για να τα στείλει στον χειρουργό και να εξεταστεί αν είναι εφικτή η επέμβαση.

Εάν όλα αυτά εξελιχθούν θετικά, θα επιχειρήσουν να βρουν βίζα, διαβατήριο και αεροπορικά εισιτήρια για τον Vid.

kefoasg3

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα

×