Κτηνίατρος ξαπλώνει δίπλα σε εγκαταλειμμένο Πιτ Μπουλ γιατί δεν θέλει να ξυπνήσει μόνο του | Sugklonistiko

Κτηνίατρος ξαπλώνει δίπλα σε εγκαταλειμμένο Πιτ Μπουλ γιατί δεν θέλει να ξυπνήσει μόνο του

Smiley face
Ένα συγκινητικό βίντεο δείχνει ένα εγκαταλειμμένο σκυλί να δέχεται παρηγοριά από μια υπάλληλο καταφυγίου ζώων, που δεν ήθελε να ξυπνήσει μόνο του. Το βίντεο δείχνει την υπάλληλο να έχει ξαπλώσει δίπλα στην ημίαιμη τετράχρονη σκυλίτσα πιτ μπουλ, την Prissy, που εγκαταλείφθηκε σε μια μάντρα στο Τενεσί...

Ένα συγκινητικό βίντεο δείχνει ένα εγκαταλειμμένο σκυλί να δέχεται παρηγοριά από μια υπάλληλο καταφυγίου ζώων, που δεν ήθελε να ξυπνήσει μόνο του.

Το βίντεο δείχνει την υπάλληλο να έχει ξαπλώσει δίπλα στην ημίαιμη τετράχρονη σκυλίτσα πιτ μπουλ, την Prissy, που εγκαταλείφθηκε σε μια μάντρα στο Τενεσί των ΗΠΑ μαζί με τα τρία κουτάβια της.

Την Prissy ανέλαβε μια φιλοζωϊκή οργάνωση, όπου και στειρώθηκε. Η υπάλληλος Chrissy Ireland ήταν αποφασισμένη να την βοηθήσει και να είναι δίπλα της όταν θα ξυπνούσε, καθώς θα ένιωθε αποπροσανατολισμένη.

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

Το βίντεο καταγράφτηκε από τη συνάδελφό της και δημοσιεύτηκε στη σελίδα του καταφυγίου στο Facebook στις 16 Ιουλίου και μέχρι τώρα έχει πάνω από 80.000 προβολές. Δείτε παρακάτω το συγκινητικό βίντεο:

Πηγή: Fanpage.gr

 

 

Διαβάστε περισσότερα

×