Η φωτογραφία που έγινε viral: Γουρουνάκι σώζεται από πλημμύρα και χαμογελά στους διασώστες του | Sugklonistiko
cazoo.gr
cazoo.gr

Η φωτογραφία που έγινε viral: Γουρουνάκι σώζεται από πλημμύρα και χαμογελά στους διασώστες του

Smiley face
Το πρόβλημα δημιουργήθηκε από τις καταρρακτώδεις βροχές: που έπληξαν το νότιο τμήμα της Κίνας, στην αυτόνομη περιοχή Κουανγκσί Τσουάνγκ. Το γουρουνάκι μεγάλωνε σε φάρμα στο χωριό Ντανλιάο, κοντά στην πόλη Τσιντζόου η οποία πλήγηκε καθώς εξαιτίας των καταρρακτωδών βροχών ανέβηκε επικίνδυνα η στάθμη τ...

Το πρόβλημα δημιουργήθηκε από τις καταρρακτώδεις βροχές: που έπληξαν το νότιο τμήμα της Κίνας, στην αυτόνομη περιοχή Κουανγκσί Τσουάνγκ.

Το γουρουνάκι μεγάλωνε σε φάρμα στο χωριό Ντανλιάο, κοντά στην πόλη Τσιντζόου η οποία πλήγηκε καθώς εξαιτίας των καταρρακτωδών βροχών ανέβηκε επικίνδυνα η στάθμη των υδάτων των ποταμών της περιοχής, με αποτέλεσμα να πλημμυρίσουν σπίτια και φάρμες.

Στη φωτογραφία που έκανε τον γύρο του διαδικτύου, βλέπουμε δύο διασώστες με πράσινες στολές να βγάζουν το γουρουνάκι από το νερό ενώ αυτό φαίνεται να χαμογελάει με ένα μεγάλο χαμόγελο έως τα αυτιά.

«Εντυπωσιάστηκα από την έκφραση του προσώπου του», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό ο διασώστης που ανέβασε την φωτογραφία.

Πηγή : alfavita.gr

Διαβάστε περισσότερα





×