Φρίκη στην Αίγινα: Έχασε το σκυλί του και όταν το βρήκε ήταν βασανισμένο και κατακρεουργημένο | Sugklonistiko
cazoo.gr
cazoo.gr

Φρίκη στην Αίγινα: Έχασε το σκυλί του και όταν το βρήκε ήταν βασανισμένο και κατακρεουργημένο

Smiley face
Μια ανείπωτη ιστορία φρίκης έλαβε χώρα στην Αίγινα. Ο Παντελής Εμμανουήλ είχε χάσει τον πολυαγαπημένο του σκύλο στις 10 Σεπτεμβρίου. Όπως έγραφε στο Facebook αναζητώντας τον σκύλο του, το σκυλάκι χάθηκε από την περιοχή Λειβάδι Αίγινας. Εν τέλει, στις 12 Σεπτεμβρίου γράφτηκε η τελευταία σελίδα στη σύ...

Μια ανείπωτη ιστορία φρίκης έλαβε χώρα στην Αίγινα. Ο Παντελής Εμμανουήλ είχε χάσει τον πολυαγαπημένο του σκύλο στις 10 Σεπτεμβρίου.

Όπως έγραφε στο Facebook αναζητώντας τον σκύλο του, το σκυλάκι χάθηκε από την περιοχή Λειβάδι Αίγινας. Εν τέλει, στις 12 Σεπτεμβρίου γράφτηκε η τελευταία σελίδα στη σύντομη ζωή του Μπόικα, καθώς εντοπίστηκε το άψυχο κορμάκι του, βασανισμένο και κατακρεουργημένο, καθώς είχε εμφανή σημάδια βασανισμού και πληγές από πυροβολισμούς.

Έπειτα από αυτή την εξέλιξη, το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου στις 17.30, στο λιμάνι της Αίγινας θα γίνει συζήτηση των κατοίκων για τα κακοποιημένα ζώα, ενώ θα μεταβεί στο νησί και η οργάνωση Angels.

ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΝΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΌΙΚΑ.ΤΑ ΝΕΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ Π…

Δημοσιεύτηκε από Pantelis Emmanouil στις Τρίτη, 12 Σεπτεμβρίου 2017

Πηγή: athensvoice.gr

Διαβάστε περισσότερα

×