Αστυνομικός γονατίζει στο δρόμο τα ξημερώματα για να καθησυχάσει 2 τρομαγμένα εγκαταλειμμένα Πιτ Μπουλ. | Sugklonistiko

Αστυνομικός γονατίζει στο δρόμο τα ξημερώματα για να καθησυχάσει 2 τρομαγμένα εγκαταλειμμένα Πιτ Μπουλ.

Smiley face
Ήταν ακόμα σκοτάδι έξω στις 4:30 π.μ., όταν ο Patrick Hennessey πήγαινε για δουλειά στο Orange County της Φλώριντα. Ήταν ένα πρωί όπως και κάθε άλλο, μέχρι που είδε κάποια μυστηριώδη σχήματα κάθονται στη μέση του δρόμου. Επιβραδύνοντας, ανακάλυψε ότι τα σχήματα ήταν δύο πιτ μπουλ. Το ένα ήταν τραυμα...

Ήταν ακόμα σκοτάδι έξω στις 4:30 π.μ., όταν ο Patrick Hennessey πήγαινε για δουλειά στο Orange County της Φλώριντα.

Ήταν ένα πρωί όπως και κάθε άλλο, μέχρι που είδε κάποια μυστηριώδη σχήματα κάθονται στη μέση του δρόμου. Επιβραδύνοντας, ανακάλυψε ότι τα σχήματα ήταν δύο πιτ μπουλ. Το ένα ήταν τραυματισμένο και αιμορραγούσε, και το άλλο αρνήθηκε να εγκαταλείψει το φίλο του.

Ο Hennessey κάλεσε αμέσως την αστυνομία. Σύντομα, ο αναπληρωτής Reed και ο αναπληρωτής Boggs από το αστυνομικό τμήμα του Orange County έφθασαν στο σημείο εκείνο. Τα σκυλιά ήταν νευρικά, αλλά φάνηκαν να ηρεμούν όταν οι αστυνομικοί τα πλησίασαν αργά.

Τα πίτ μπουλ είναι παρεξηγημένα σκυλιά. Επειδή οι άνθρωποι πιστεύουν ότι είναι βίαια, συχνά τα εγκαταλείπουν ή τα υποβάλλουν σε ευθανασία. Σε ιδιαίτερα φρικιαστικές συνθήκες, αυτά αξιοποιούνται ως σκυλιά πάλης.

Αλλά όποιος τα έχει ζήσει, ξέρει πόσο φιλικά είναι.

Οι αστυνομικοί οδήγησαν με ηρεμία τα σκυλιά σε μια ασφαλή περιοχή.

Από εκείνο το σημείο, τα σκυλιά πείστηκαν ότι οι αξιωματικοί ήταν εκεί για να τα βοηθήσουν. Τους αγκάλιασαν στοργικά, ψάχνοντας για μια μικρή παρηγοριά μετά από μια οδυνηρή νύχτα.

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

Οι αναπληρωτές Reed και Boggs έφθασαν στο σημείο εκείνο στις 04:30 π.μ. όπου εξεπλάγησαν όταν είδαν δύο σκυλιά φοβισμένα και εγκαταλελειμμένα στη μέση του δρόμου.

Είχαν ήδη εντοπιστεί από έναν άνδρα που πήγαινε στη δουλειά του, ο οποίος κάλεσε αμέσως για βοήθεια. Το ένα από τα δύο είχε τραυματιστεί στο πόδι.

Όταν τα μάζεψαν, ήξεραν ότι έπρεπε να τους προσφερθεί κάποια φροντίδα.

Τα σκυλιά έγειραν πάνω τους για μια μεγάλη αγκαλιά. Κανείς δεν ξέρει τι πέρασαν, αλλά απ’ ότι φαίνεται, ζούσαν υπό άσχημες συνθήκες.

Οι αναπληρωτές τύλιξαν το τραυματισμένο πόδι του ενός σκυλιού με γάζα, σταματώντας έτσι την αιμορραγία.

Οι σκύλοι είχαν και οι δύο περιλαίμια, έτσι κατάλαβαν ότι είχαν σκοπίμως εγκαταλειφθεί.

Οι αναπληρωτές Reed και Boggs έμειναν με τα σκυλιά μέχρι να τα αναλάβουν οι υπηρεσίες ζώων του Orange County. Πήραν τα σκυλιά στο τοπικό καταφύγιο, όπου ελέχθηκαν, έκαναν μπάνιο, και είχαν άπλετο χρόνο να ξεκουραστούν.

Μετά την ανάρτηση των φωτογραφιών στο διαδίκτυο, η κοινότητα ήταν ενθουσιασμένη με την γρήγορη δράση και τη συμπόνια των αξιωματικών.

Ιδιαίτερα συγκινημένοι ήταν, επίσης, οι άνθρωποι που είχαν πίτ μπουλ και ήξεραν πόσο συχνά καταλήγουν σε άσχημες καταστάσεις τα σκυλιά αυτής της ράτσας.

Σήμερα, τα σκυλιά αυτά είναι μια χαρά και ψάχνουν ένα ζεστό και φιλόξενο σπίτι.

Στα σκυλιά δόθηκαν τα ονόματα Justice και Liberty. Το προσωπικό του καταφυγίου λέει ότι είναι γλυκά, αξιαγάπητα και φιλικά.

Ευχόμαστε να βρουν σύντομα μια οικογένεια που θα τους προσφέρει όλα όσα αξίζουν και κυρίως αγάπη και μια ζεστή αγκαλιά.

διαφορετικό

Διαβάστε περισσότερα

×