2 λευκά σκυλιά έφεραν στον κόσμο μαύρα κουταβάκια και τώρα όλα τα μάτια στρέφονται προς τη μαμά | Sugklonistiko

2 λευκά σκυλιά έφεραν στον κόσμο μαύρα κουταβάκια και τώρα όλα τα μάτια στρέφονται προς τη μαμά

Smiley face
Τα δύο λευκά σκυλάκια της Τζακελίν Άργκελο, μόλις απέκτησαν τα πιο όμορφα μαύρα κουταβάκια. Πράγμα που μας κάνει να αναρωτιόμαστε αν η μαμά ήταν πιστή. «Όταν είδα να γεννιέται το πρώτο της μωρό, θεώρησα αστείο το ότι ήταν μαύρο», είπε η Τεξανή. «Και το επόμενο βγήκε μαύρο, και το επόμενο, και το επό...

Τα δύο λευκά σκυλάκια της Τζακελίν Άργκελο, μόλις απέκτησαν τα πιο όμορφα μαύρα κουταβάκια. Πράγμα που μας κάνει να αναρωτιόμαστε αν η μαμά ήταν πιστή. «Όταν είδα να γεννιέται το πρώτο της μωρό, θεώρησα αστείο το ότι ήταν μαύρο», είπε η Τεξανή. «Και το επόμενο βγήκε μαύρο, και το επόμενο, και το επόμενο»…

Απ’ όσο ήξερε, το κανίς της ήταν ο πρώτος σκύλος που είχε επαφή με τη σκυλίτσα της, τη Μόκα. Ωστόσο, το χρώμα των κουταβιών έκανε την οικογένεια να υποψιάζεται ότι η Μόκα έβγαινε κρυφά από το σπίτι για να ζευγαρώσει με κάποιον άλλον σκύλο.

Φυσικά, γι’ αυτό μπορεί να ευθύνονται απλά τα γονίδια, αφού μερικές φορές, δύο λευκά σκυλιά μπορεί να φέρουν στον κόσμο μαύρα κουτάβια σε περίπτωση που και τα δύο φέρουν το μαύρο ως κυρίαρχο γονίδιο. Ένα χρώμα από προηγούμενη γενιά μπορεί να εμφανιστεί σε κάποιο κουτάβι.

Το αφεντικό έκανε μάλιστα και ένα αστείο, γελώντας: «Είμαι απλά χαρούμενη που έχουμε πανέμορφα και υγιή κουταβάκια και θα δούμε στην πορεία αν μοιάζουν στο μπαμπά τους».

Τα δύο λευκά σκυλιά της Τζακελίν Άργκελο, μόλις έφεραν στον κόσμο πανέμορφα, αλλά μαύρα κουταβάκια.

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

«Όταν είδα να γεννιέται το πρώτο κουτάβι, θεώρησα αστείο το ότι ήταν μαύρο».

«Και το επόμενο ήταν μαύρο, και το επόμενο, και το επόμενο».

Απ’ όσο ήξερε το αφεντικό, το κανίς της ήταν ο πρώτος σκύλος που είχε επαφή με τη σκυλίτσα της, τη Μόκα.

Ωστόσο, το χρώμα των κουταβιών έκανε την οικογένεια να υποψιάζεται ότι η Μόκα έβγαινε κρυφά από το σπίτι, για να ζευγαρώσει με κάποιον άλλον σκύλο.

Αυτό το σοβαρό δράμα πατρότητας, είχε τρομερό αντίκτυπο στο διαδίκτυο:

[BuzzFeed], [The Daily Puppy], [Twitter]

Πηγή

 

Διαβάστε περισσότερα

×