Πρωταγωνιστής από το Ταμάμ αποκαλύπτει: «Με έβριζαν, είχαν ασκήσει σωματική βία…» | Sugklonistiko
cazoo.gr
cazoo.gr
jj

Πρωταγωνιστής από το Ταμάμ αποκαλύπτει: «Με έβριζαν, είχαν ασκήσει σωματική βία…»

Smiley face
Ο πρωταγωνιστής της σειράς «Ταμάμ» του ΑΝΤ1, παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Down Town της Κύπρου και, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε στον Αλέξανδρο Πρίφτη πως στα μαθητικά του χρόνια βίωσε έντονο bullying.  Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες! googletag.cmd.push(fu...

Ο πρωταγωνιστής της σειράς «Ταμάμ» του ΑΝΤ1, παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Down Town της Κύπρου και, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε στον Αλέξανδρο Πρίφτη πως στα μαθητικά του χρόνια βίωσε έντονο bullying.

 

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

Ακολουθεί απόσπασμα της συνέντευξής του: Γιάννης Χατζηγεωργίου,

Ήσουν δειλό παιδί ή αλητάκος;
Όχι, ήμουν χαμηλών τόνων. Κλεισμένος στο καβούκι μου. Ήμουν ένα σκεπτόμενο παιδί, που του άρεσε να κάνει παρέα με τους φίλους του πατέρα μου. Ήθελα να συναναστρέφομαι μεγαλύτερους σε ηλικία από εμένα. Δεν μπορούσα να ταιριάξω εύκολα με τα παιδιά της ηλικίας μου. Και στο σχολείο αντιμετώπισα κι εγώ bullying.

Για ποιο λόγο;
Δεν ξέρω, ίσως επειδή ήμουν τόσο κλειστός στον εαυτό μου. Με έβριζαν, είχαν ασκήσει σωματική βία, αλλά όλα τερματίστηκαν όταν άλλαξα σχολείο. Σε ό,τι αφορά αυτό το κομμάτι θέλω να πω κάποια πράγματα. Για τα παιδιά που υφίστανται bullying, πρέπει άμεσα να μιλήσουν στους καθηγητές τους στο σχολείο και στους γονείς τους. Δεν πρέπει να το βιώνουν και να σωπαίνουν. Όμως, πρέπει να μιλήσουν για το θέμα αυτό και τα παιδιά που κάνουν bullying, που είναι θύτες. Εκείνα που το βιώνουν παθητικά, κάποια στιγμή θα το ξεπεράσουν, θα συνέλθουν. Ενώ οι θύτες θα παραμείνουν έτσι μία ζωή και θα διαμορφώσουν τη γενιά τους. Να σκεφτούν γιατί το κάνουν και μήπως έχουν λάθος πρότυπα.

 

via

Διαβάστε περισσότερα

×