Ο ελληνικός στρατός δεν λογαριάζει τον χιονιά και φυλάει την πατρίδα παρά τις αντίξοες συνθήκες | Sugklonistiko
cazoo.gr
cazoo.gr
78

Ο ελληνικός στρατός δεν λογαριάζει τον χιονιά και φυλάει την πατρίδα παρά τις αντίξοες συνθήκες

Smiley face
Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που ακολουθούν, οι Έλληνες στρατιώτες δεν λογαριάζουν τις αντίξοες καιρικές συνθήκες κι εκτελούν τις ασκήσεις με απόλυτη επιτυχία. Το θερμόμετρο δείχνει πολλούς βαθμούς υπό το μηδέν, ενώ και το χιόνι σε πολλά σημεία φαίνεται ότι ξεπερνάει το ένα μέτρο. «Παρά τη συμ...

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που ακολουθούν, οι Έλληνες στρατιώτες δεν λογαριάζουν τις αντίξοες καιρικές συνθήκες κι εκτελούν τις ασκήσεις με απόλυτη επιτυχία.

Το θερμόμετρο δείχνει πολλούς βαθμούς υπό το μηδέν, ενώ και το χιόνι σε πολλά σημεία φαίνεται ότι ξεπερνάει το ένα μέτρο.

«Παρά τη συμβολή στον αποχιονισμό, το προσωπικό των Σχηματισμών και Μονάδων Μάχης, Υποστήριξης Μάχης και Διοικητικής Μέριμνας της XΙI Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Πεζικού, στο πλαίσιο της επιχειρησιακής εκπαίδευσης, εκμεταλλευόμενο τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν την τρέχουσα εβδομάδα, εφάρμοσε ιδιαίτερο πρόγραμμα εκπαιδεύσεως, στην Περιοχή Ευθύνης του Σχηματισμού, στον Νότιο Έβρο» αναφέρει το ΓΕΣ, ωστόσο μια εικόνα αξίζει όσο χίλιες λέξεις.

φς1 - Αντιγραφή φς2 - Αντιγραφή φς3 - Αντιγραφή φς4 - Αντιγραφή φς5 - Αντιγραφή φς6 - Αντιγραφή φς7 - Αντιγραφή

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

φς8 - Αντιγραφή φς9 - Αντιγραφή φς10 φς11 φς12 φς13
φς14 φς15 φς16 φς17 φς18 φς19 φς20 φς21 φς22 φς23 φς24 φς25

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα

×