Βροχή από σαμπάνιες στη Μύκονο: Βρετανός δισεκατομμυριούχος «λούζει» αιθέριες υπάρξεις (βίντεο) | Sugklonistiko
filipgkrin

Βροχή από σαμπάνιες στη Μύκονο: Βρετανός δισεκατομμυριούχος «λούζει» αιθέριες υπάρξεις (βίντεο)

Smiley face
Η Ελλάδα φαίνεται πως είναι ο αγαπημένος προορισμός του  Φίλιπ Γκριν, το πρώην αφεντικό της εταιρείας BHS που οδήγησε στην ανεργία 11.000 υπαλλήλους μετά την πτώχευσή της. Έτσι μετά την Ιθάκη, όπου τον εντόπισε η κάμερα του Sky News σε ένα επεισοδιακό ρεπορτάζ στο οποίο ο Βρετανός δισεκατομμυριούχος...

Η Ελλάδα φαίνεται πως είναι ο αγαπημένος προορισμός του  Φίλιπ Γκριν, το πρώην αφεντικό της εταιρείας BHS που οδήγησε στην ανεργία 11.000 υπαλλήλους μετά την πτώχευσή της.

Έτσι μετά την Ιθάκη, όπου τον εντόπισε η κάμερα του Sky News σε ένα επεισοδιακό ρεπορτάζ στο οποίο ο Βρετανός δισεκατομμυριούχος παραλίγο να πλακώσει στο ξύλο τον δημοσιογράφο και τον εικονοληπτη, ένας χρήστης του Instagram τον εντόπισε στη Μύκονο.

Ο Γκριν, μάλιστα, δεν επέλεξε ό,τι κι ό,τι στο «νησί των ανέμων» αλλά η επιλογή του ήταν το κοσμοπολίτικο Nammos όπου διασκέδασε με την ψυχή του χωρίς να δείχνει ούτε ένα σημάδι ότι ευθύνεται για την ανεργία χιλιάδων ανθρώπων.

Με μια σαμπάνια στα χέρια ο Βρετανός δισεκατομμυριούχος, ως άλλος οδηγός της Formula 1, καταβρέχει τις αιθέριες υπάρξεις που χορεύουν γύρω του στο ρυθμό της μουσικής.

There ain’t no party like a GREEK party…. champagne showers #mykonos styleeeee

A post shared by Sarah Nazari1 (@sarah_nazari1) on


Πηγή

Διαβάστε περισσότερα

×