Τρανς άνδρας έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι και η χαρά του δεν περιγράφεται | Sugklonistiko
cazoo.gr
cazoo.gr

Τρανς άνδρας έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι και η χαρά του δεν περιγράφεται

Smiley face
Ένας τρανς άνδρας έφερε στον κόσμο των Ηνωμένων Πολιτειών ένα υγιέστατο αγοράκι. Ο Τριστάν Ρις από το Πόρτλαντ του Όρεγκον γεννήθηκε κορίτσι, αλλά πριν από μια δεκαετία ξεκίνησε να λαμβάνει ορμόνες. Σταμάτησε όταν έμεινε έγκυος και σήμερα κατάφερε να φέρει στον κόσμο τον Λίο. Προηγήθηκε μια αποβολή...

Ένας τρανς άνδρας έφερε στον κόσμο των Ηνωμένων Πολιτειών ένα υγιέστατο αγοράκι. Ο Τριστάν Ρις από το Πόρτλαντ του Όρεγκον γεννήθηκε κορίτσι, αλλά πριν από μια δεκαετία ξεκίνησε να λαμβάνει ορμόνες. Σταμάτησε όταν έμεινε έγκυος και σήμερα κατάφερε να φέρει στον κόσμο τον Λίο.

Προηγήθηκε μια αποβολή, αλλά ο Τριστάν και ο σύντροφός του Μπιφ Τσάπλοου δεν εγκατέλειψαν το όνειρο να αποκτήσουν παιδιά με βιολογικό τρόπο. Ο Λίο είναι το πρώτο βιολογικό παιδί του ζεύγους που έχει επίσης υιοθετήσει άλλα δύο παιδιά. Είναι τα παιδιά της αδλεφής του Μπιφ, η οποία κρίθηκε ακατάλληλη για γονέας λόγω της εξάρτησής στις ναρκωτικές ουσίες.

https://www.youtube.com/watch?v=O5tVO9-8aYY?wmode=transparent&modestbranding=1&autohide=1&showinfo=0&rel=0

«Είναι κάτι το μοναδικό», λέει ο Τριστάν στο κανάλι Fox News. «Κατανοώ, βέβαια, ότι ο κόσμος δεν είναι συνηθισμένος να βλέπει δύο άνδρες να αποκτούν παιδί με βιολογικό τρόπο».

Ο Τριστάν και ο Μπιφ μοιράστηκαν την ευτυχία τους με τους χιλιάδες followers που έχουν στα social media και οι οποίοι τους στήριξαν σε όλη τη διαδρομή τους.

Πηγή: athensvoice.gr

Διαβάστε περισσότερα

×