«Το Survival Secret είναι αντάξιο του Survivor μπορεί και ανώτερο» | Sugklonistiko

«Το Survival Secret είναι αντάξιο του Survivor μπορεί και ανώτερο»

Smiley face
Οι Droulias Brothers έδωσαν συνέντευξη στο περιοδικό Down Town και τη Νάνσυ Φαφούτη και μίλησαν μεταξύ άλλων για το Survival Secret. Ο κόσμος πάντως ήταν προκατειλημμένος με το Survival πολύ πριν ξεκινήσει, θεωρώντας ότι θα είναι μια κακή απομίμηση του Survivor. Η.: Να σου πω κάτι; Όταν βγήκε το Fam...

Οι Droulias Brothers έδωσαν συνέντευξη στο περιοδικό Down Town και τη Νάνσυ Φαφούτη και μίλησαν μεταξύ άλλων για το Survival Secret.

Ο κόσμος πάντως ήταν προκατειλημμένος με το Survival πολύ πριν ξεκινήσει, θεωρώντας ότι θα είναι μια κακή απομίμηση του Survivor.

Η.: Να σου πω κάτι; Όταν βγήκε το Fame Story, μετά ακολούθησαν το X Factor, το Dream Show, το Greek Idol. Βγήκαν χίλια δυο. Αυτά γιατί δεν ήταν απομιμήσεις;

Δεν σας φόβισε το γεγονός ότι γυρίζεται από ένα κανάλι που δεν έχει ίσως πείρα σε τόσο μεγάλες παραγωγές;

Κ.: Όχι, γιατί έχει στηθεί πολύ σοβαρή παραγωγή από πίσω, παρόλο που μπορεί το Epsilon να το έχουν ψιλοχλευάσει ως κανάλι. Μας έδειξαν πως θα είναι τα παιχνίδια και οι εγκαταστάσεις και μας ενημέρωσαν για τους συμμετέχοντες. Είναι όντως διάσημοι, γνωστά παιδιά.

Η.: Πάντως, το Survival είναι αντάξιο του Survivor, μπορεί και ανώτερο.

Ποια συμμετοχή, δηλαδή, θα θεωρούσατε trash;

Κ.: Κοίτα, κατά καιρούς έχουν περάσει διάφορα trash ονόματα από τη showbiz. Αν ας πούμε έμπαινε στο Survival ο “Αγάπη μόνο” ή η Τζούλια Αλεξανδράτου, δεν θα συμμετείχαμε.

Ξέρατε από πριν κανέναν;

Κ.: Τον Αϊβάζη, την Πηγή Δεβετζή και τον Γιώργο Μανίκα.

[zappit]

 

Διαβάστε περισσότερα

×