Συγκλονισμένος ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος μπροστά στην κάμερα [vid] | Sugklonistiko
lykourezos-768x475

Συγκλονισμένος ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος μπροστά στην κάμερα [vid]

Smiley face
Η οικογένεια, φίλοι και συγγενείς… ήταν όλοι εκεί. 40 μέρες έχουν περάσει από τον ξαφνικό χαμό της Ζωής Λάσκαρη, μιας γυναίκας που φώτισε τη μεγάλη οθόνη και άφησε το στίγμα της στο θεατρικό σανίδι. Ο άνδρας της ζωής της, Αλέξανδρος Λυκουρέζος, οι κόρες της Μαρία Ελένη και Μάρθα, αλλά και η λα...

Η οικογένεια, φίλοι και συγγενείς… ήταν όλοι εκεί.
40 μέρες έχουν περάσει από τον ξαφνικό χαμό της Ζωής Λάσκαρη, μιας γυναίκας που φώτισε τη μεγάλη οθόνη και άφησε το στίγμα της στο θεατρικό σανίδι. Ο άνδρας της ζωής της, Αλέξανδρος Λυκουρέζος, οι κόρες της Μαρία Ελένη και Μάρθα, αλλά και η λατρεμένη εγγονή της Ζένια, δεν μπορούν να πιστέψουν ότι η αγαπημένη τους Ζωή δεν είναι ανάμεσά τους.

Ο πόνος είναι βουβός και τα δάκρυα δεν λένε να στεγνώσουν. Συγγενείς, φίλοι, συνεργάτες… όλοι ήταν εκεί, για το μνημόσυνο της Ζωής Λάσκαρη. Τραγική φιγούρα ο σύζυγος και άντρας της ζωής της διάσημης ηθοποιού, Αλέξανδρος Λυκουρέζος, ο οποίος δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει τον χαμό της.

Ανάμεσα στους επώνυμους που βρέθηκαν στο μνημόσυνο ήταν ο Τάκης Ζαχαράτος, η Σταματίνα Τσιμτσιλή με τον σύζυγο της Θέμη Σοφό και ο Αντώνης Λουδάρος με την Κατερίνα Ζαρίφη.

via zappit.gr

Διαβάστε περισσότερα

×