Σοφία Καρβέλα – Θανάσης Πανουργιάς: Νέες φωτογραφίες από τη βάφτιση του γιου της! [pics] | Sugklonistiko
sofia2_h_645_450

Σοφία Καρβέλα – Θανάσης Πανουργιάς: Νέες φωτογραφίες από τη βάφτιση του γιου της! [pics]

Smiley face
Baby bloom για τον μικρό Νέστορα στην Κηφισιά. Ο βενιαμίν της οικογένειας της Σοφίας Καρβέλα και του Θανάση Πανουργιά βαφτίστηκε τελικά στην Ελλάδα, λίγες μέρες πριν την επιστροφή του ζευγαριού στην Αμερική. Μάλιστα, η απόφαση για το μυστήριο και το τραπέζι με τους φίλους και τους συγγενείς στα βόρε...

Baby bloom για τον μικρό Νέστορα στην Κηφισιά. Ο βενιαμίν της οικογένειας της Σοφίας Καρβέλα και του Θανάση Πανουργιά βαφτίστηκε τελικά στην Ελλάδα, λίγες μέρες πριν την επιστροφή του ζευγαριού στην Αμερική. Μάλιστα, η απόφαση για το μυστήριο και το τραπέζι με τους φίλους και τους συγγενείς στα βόρεια προάστια ήταν αρκετά ξαφνική, με την διάσημη μανούλα να ευχαριστεί όλους όσους άλλαξαν τελευταία στιγμή τα σχέδιά τους για να είναι κοντά σε εκείνη και την οικογένεια της!

Η αλήθεια είναι πως, η Σοφία Καρβέλα και ο Θανάσης Πανουργιάς άφησαν για λίγο τις επαγγελματικές υποχρεώσεις στην Αμερική και πέρασαν το καλοκαίρι με τους γονείς τους στην Ελλάδα. Μάλιστα, πριν λίγες μέρες είδαμε και τις βόλτες του Νινίκου και του Νέστορα με τον παππού Νίκο Καρβέλα στο Μαρούσι, αλλά και τις βουτιές της Σοφίας Καρβέλα με την μητέρα της Άννα Βίσση στη Μύκονο.

Μετά, από τις διακοπές μάλιστα στο νησί των ανέμων η Σοφία και ο Θανάσης αποφάσισαν να οργανώσουν τη βάφτιση του μικρού τους γιου, που έγινε ξαφνικά το απόγευμα της Τετάρτης. Εκεί βρέθηκαν φίλοι, συγγενείς και αγαπημένα πρόσωπα που έσπευσαν να δώσουν τις καλύτερες ευχές στο νεοφώτιστο Νέστορα.

Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν ο Πέτρος Κωστόπουλος, ο Χρύσανθος Πανάς, αλλά και η Χριστίνα Πολίτη, που ανέβασαν στα social media αγαπημένα στιγμιότυπα από τα βαφτίσια…

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

Δες φωτογραφίες:
sofia

sofia2

sofia2_h_645_450

sofia3

Long Live Nestor – ⭐️by @thesofiakarvela ! #cosmopoliti #christening #annavissi ♑️

A post shared by Christina Politi (@cosmopoliti) on

via tlife.gr

Διαβάστε περισσότερα

×