Ποινή φυλάκισης δυο ετών για τον Ρέμο | Τι συνέβη; | Sugklonistiko
ngs

Ποινή φυλάκισης δυο ετών για τον Ρέμο | Τι συνέβη;

Smiley face
Ο Αντώνης Ρέμος καθώς και οι πρώην παράγοντες του Γηραιού, Δήμος Πολύκαρπος, Γιάννης Τάκης τιμωρήθηκαν μετά από μήνυση που είχαν καταθέσει οι υπάλληλοι της ΠΑΕ Ηρακλής. Οι μπελάδες του Αντώνη Ρέμου από την εποχή της ενασχόλησης του με την ΠΑΕ Ηρακλής τελειωμό δεν έχουν. Ο γνωστός τραγουδιστής είχε β...

Ο Αντώνης Ρέμος καθώς και οι πρώην παράγοντες του ΓηραιούΔήμος ΠολύκαρποςΓιάννης Τάκης τιμωρήθηκαν μετά από μήνυση που είχαν καταθέσει οι υπάλληλοι της ΠΑΕ Ηρακλής. Οι μπελάδες του Αντώνη Ρέμου από την εποχή της ενασχόλησης του με την ΠΑΕ Ηρακλής τελειωμό δεν έχουν.

Ο γνωστός τραγουδιστής είχε βγει μπροστά το 2007 αναλαμβάνοντας να «σώσει» την ομάδα για να αποχωρήσει λίγους μήνες αργότερα. Ωστόσο η αποχώρηση του όχι μόνο δεν τον «απελευθέρωσε» από τα προβλήματα, αλλά τον έμπλεξε ακόμη περισσότερο, καθώς σήμερα έγινε γνωστό πως του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης δύο ετών!

Αυτή προέκυψε μετά από μήνυση των εργαζομένων στα γραφεία της ΠΑΕ Ηρακλής που ήταν απλήρωτοι, ενώ ανάλογη ποινή επιβλήθηκε και στους Γιάννη Τάκη και Δήμο Πολύκαρπο οι οποίοι μαζί με τον Ρέμο είχαν το δικαίωμα της υπογραφής.

Η συγκεκριμένη ποινή είναι εφέσιμη και προφανώς θα υπάρξει και… δεύτερος γύρος.

Ποινή φυλάκισης δυο ετών για τον Ρέμο

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα

×