Παντού με τη νέα του σύντροφο ο Γιώργος Παπανδρέου | Sugklonistiko

Παντού με τη νέα του σύντροφο ο Γιώργος Παπανδρέου

Smiley face
Αυτό το καλοκαίρι ήταν ένα από τα πιο χαλαρά και όμορφα στη ζωή του Γιώργου Παπανδρέου. Ο πρώην πρωθυπουργός πέρασε το μεγαλύτερο μέρος των καλοκαιρινών διακοπών του στη Σκιάθο μαζί με την Ολλανδέζα σύντροφό του, Wendy Connelly. «Είναι πολύ άνετος και δεν κρύβεται, κυκλοφορεί φανερά με τη σύντροφό τ...

Αυτό το καλοκαίρι ήταν ένα από τα πιο χαλαρά και όμορφα στη ζωή του Γιώργου Παπανδρέου. Ο πρώην πρωθυπουργός πέρασε το μεγαλύτερο μέρος των καλοκαιρινών διακοπών του στη Σκιάθο μαζί με την Ολλανδέζα σύντροφό του, Wendy Connelly. «Είναι πολύ άνετος και δεν κρύβεται, κυκλοφορεί φανερά με τη σύντροφό του» σχολίασε κάτοικος του νησιού στο People. «Μάλιστα, δεν αρνείται να βγει φωτογραφίες με όσους του το ζητούν» συμπληρώνει.

Αυτό είναι το τρίτο καλοκαίρι που περνάει μαζί με την 51χρονη Wendy, που είναι γυμνάστρια-personal trainer. Η κοινή τους αγάπη για τη γυμναστική ήταν ο καταλύτης για να εξελιχθεί η γνωριμία τους, που, σύμφωνα με τους καλά γνωρίζοντες, έγινε το καλοκαίρι του 2014. Σταδιακά ανακάλυψαν και άλλα κοινά ενδιαφέροντα, όπως η μουσική και η αγάπη τους για την ιστορία, σύμφωνα με παλαιότερο ρεπορτάζ της εφημερίδας Πρώτο Θέμα. Παρ’ όλα αυτά, τα προηγούμενα καλοκαίρια ο 65χρονος πολιτικός «ήταν πολύ πιο επιφυλακτικός» θυμάται ένας άλλος κάτοικος της Σκιάθου «προσπαθούσε να περνά όσο απαρητήρητος γίνεται».

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

Φέτος, όμως, τα πράγματα έχουν αλλάξει. «Την ημέρα κολυμπάει, κάνει κανό καγιάκ και τρέχει με τη Wendy. Τα βράδια κάνουν αρκετές εμφανίσεις σε ταβέρνες, όπως το Μπακάλικο, το Τσιπουράδικο, το Απέραντο Γαλάζιο» λέει πρόσωπο που γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις στο νησί.

Θα μπορούσε κανείς να πει πως η Wendy έχει πολιτογραφηθεί Σκιαθίτισσα, μιας και έρχεται στη Σκιάθο τα τελευταία είκοσι χρόνια. Με τον πρώην σύζυγό της είχαν αγοράσει ένα σπίτι, στο Βρωμόλιμνο, στο οποίο ζει τους καλοκαιρινούς μήνες, ενώ και οι δύο κόρες της επισκέπτονται «το νησί του Παπαδιαμάντη» αρκετά συχνά.

Ο Γιώργος Παπανδρέου κατά τους χειμερινούς μήνες ζει στο σπίτι του στο Μαραθώνα, ενώ πολλές φορές περνάει το χρόνο του στο σπίτι της Wendy στα βόρεια προάστια.

Αξίζει να υπενθυμίσουμε πως ο Γιώργος Παπανδρέου χώρισε από τη δεύτερη σύζυγό του, Άντα, το 2014. Η τελευταία δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού έγινε στις 21 Φεβρουαρίου 2014, όταν και ο πρώην πρωθυπουργός μίλησε στη συγκέντρωση αποφοίτων του Harvard στην Αθήνα. Λίγους μήνες αργότερα ξεσπάει η φήμη για τα σύννεφα στη σχέση τους, που τελικά στη συνέχεια επιβεβαιώθηκαν.

Πηγή φωτογραφιών: skiathoslive.gr

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα

×