Κρήτη: Γυναίκα χτύπησε ΑμΕΑ μπροστά στα παιδιά του, για θέση πάρκινγκ που του είχε πάρει | Sugklonistiko

Κρήτη: Γυναίκα χτύπησε ΑμΕΑ μπροστά στα παιδιά του, για θέση πάρκινγκ που του είχε πάρει

Smiley face
Γυναίκα οδηγός χτύπησε ΑμΕΑ ενώ του είχε πάρει τη θέση που δικαιούται. Το περιστατικό έγινε μπροστά στα παιδιά του ατόμου με αναπηρία Ένα θλιβερό επεισόδιο σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στο Ηράκλειο, μεταξύ ενός ατόμου που δικαιούται θέση πάρκινγκ για ΑμΕΑ και μιας γυναίκας οδηγού, η οποία όχι...

Γυναίκα οδηγός χτύπησε ΑμΕΑ ενώ του είχε πάρει τη θέση που δικαιούται. Το περιστατικό έγινε μπροστά στα παιδιά του ατόμου με αναπηρία

Ένα θλιβερό επεισόδιο σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στο Ηράκλειο, μεταξύ ενός ατόμου που δικαιούται θέση πάρκινγκ για ΑμΕΑ και μιας γυναίκας οδηγού, η οποία όχι μόνο πάρκαρε παράνομα το όχημά της αλλά χειροδίκησε σε βάρος του πρώτου, αφού πρώτα τον είχε ειρωνευτεί.

Το επεισόδιο μάλιστα, σύμφωνα με την καταγγελία, έλαβε χώρα μπροστά στα μάτια των δύο του ανήλικων παιδιών, τα οποία ταραγμένα έκλαιγαν αντιλαμβανόμενα την “κακοποίηση” που υπέστη ο πατέρας τους από την απαράδεκτη οδηγό.

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

Ειδικότερα, όπως καταγγέλλει το θύμα αυτής της απίστευτης ιστορίας, πήγε να παρκάρει σε θέση ΑμΕΑ που βρίσκεται έξω από σούπερ μάρκετ στη Λεωφόρο Ικάρου. Εκεί, είδε ότι μια γυναίκα οδηγός, είχε ήδη σταθμεύσει το όχημά της στο σημείο και όταν της επεσήμανε ευγενικά ότι δεν δικαιούται τη θέση, εκείνη όχι μόνο αρνήθηκε να αποχωρήσει -ως όφειλε- αλλά με ειρωνικό ύφος του απάντησε ότι και η ίδια είναι ΑμΕΑ, κάτι που δεν ισχύει. Συνέχισε μάλιστα την κακοήθεια μέχρι σε σημείο που χειροδίκησε σε βάρος του όταν εκείνος επέμεινε για το αυτονόητο.

Ο καταγγέλλων κατήγγειλε το περιστατικό στο αστυνομικό τμήμα όπου προσήλθε και η οδηγός, δηλώνοντας μετανιωμένη και ζητώντας συγνώμη από το θύμα.

Το επεισόδιο έληξε, το συμβάν ωστόσο εγείρει προβληματισμό και προκαλεί το κοινό αίσθημα για το πώς μπορεί να τίθενται εν αμφιβόλω τα αυτονόητα δικαιώματα συνανθρώπων μας.

Δείτε τις φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα ο καταγγέλλων μετά το περιστατικό:

Πηγή : news247.gr

Διαβάστε περισσότερα

×