Κρήτη: Χανιώτης έβγαλε ψάρι 30 κιλών στο Λουτρό Σφακίων (φωτό) | Sugklonistiko
cazoo.gr
cazoo.gr

Κρήτη: Χανιώτης έβγαλε ψάρι 30 κιλών στο Λουτρό Σφακίων (φωτό)

Smiley face
Ένας Χανιώτης είχε δέσει την βάρκα του στη προβλήτα στο Λουτρό Σφακίων και ενώ έκανε ντουζ είδε μια τεράστια σκιά κάτω από την βάρκα του να κάνει βόλτες. «Λέω από μέσα μου, “ότι και να είναι θα φύγει”, όμως έμεινε εκεί και συνέχισε να κάνει βόλτες κάτω από το σκάφος» περιγράφει ο Χανιώτη...

Ένας Χανιώτης είχε δέσει την βάρκα του στη προβλήτα στο Λουτρό Σφακίων και ενώ έκανε ντουζ είδε μια τεράστια σκιά κάτω από την βάρκα του να κάνει βόλτες.

«Λέω από μέσα μου, “ότι και να είναι θα φύγει”, όμως έμεινε εκεί και συνέχισε να κάνει βόλτες κάτω από το σκάφος» περιγράφει ο Χανιώτης Νίκος Παπουτσάκης.

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

Στη συνέχεια πήρε το ψαροντούφεκο, έβαλε βατραχοπέδιλα και μάσκα, βούτηξε στο νερό και είδε το ψάρι να κυνηγάει μικρότερα για να φάει.

«Όπλισα το ψαροντούφεκο τόσο γρήγορα που δεν το έχω ξανακάνει πότε, βουτάω και το πετυχαίνω σε απόσταση τριών μέτρων από εμένα… αφήνω το μουλινέ ανοιχτό (μακρύ κορδόνι που είναι δεμένη η βέργα στο ψαροντούφεκο) και μετά από 10 λεπτά που πάλεψε να ξεφύγει, έκατσε μόνο του στο βυθό» περιγράφει.

Αφότου έβγαλε το ψάρι έξω από το νερό, επικράτησε ένας μικρός χαμός, καθώς ντόπιοι και επισκέπτες πήγαν να δουν από κοντά ένα ψάρι που ξεπερνούσε το ένα μέτρο και που θεωρείται από τους πιο νόστιμους μεζέδες!

Δείτε τις φωτογραφίες:


ΠΗΓΗ: flashnews.gr

 

Διαβάστε περισσότερα

×