Γονείς συνελήφθησαν επειδή έδιναν στο νεογέννητο μωρό τους σκληρά ναρκωτικά. | Sugklonistiko

Γονείς συνελήφθησαν επειδή έδιναν στο νεογέννητο μωρό τους σκληρά ναρκωτικά.

Smiley face
Η αστυνομία της Utah βρέθηκε στην δυσάρεστη θέση να συλλάβει δυο νεαρούς γονείς, οι οποίοι χορήγησαν ναρκωτικά στο μόλις λίγων ημερών μωρό τους. Στις 9 Απριλίου, ο Colby Wilde, 29 ετών και η Lacey Christenson, 26 ετών, έδωσαν ναρκωτικά στο βρέφος τους για να καλύψουν το γεγονός πως γεννήθηκε εθισμέν...

Η αστυνομία της Utah βρέθηκε στην δυσάρεστη θέση να συλλάβει δυο νεαρούς γονείς, οι οποίοι χορήγησαν ναρκωτικά στο μόλις λίγων ημερών μωρό τους.

Στις 9 Απριλίου, ο Colby Wilde, 29 ετών και η Lacey Christenson, 26 ετών, έδωσαν ναρκωτικά στο βρέφος τους για να καλύψουν το γεγονός πως γεννήθηκε εθισμένο στα ναρκωτικά λόγω της δικής τους χρήσης στη διάρκεια της εγκυμοσύνης της νεαρής μητέρας.

Οι γονείς αντιμετωπίζουν κατηγορίες για διανομή ναρκωτικών και κακή μεταχείριση βρέφους. Όπως φαίνεται στην αναφορά της αστυνομίας τα ναρκωτικά χορηγήθηκαν στο βρέφος μόλις μερικές ώρες αφότου γεννήθηκε.

Η Christenson έκανε χρήση ναρκωτικών και συνταγογραφημένων παυσίπονων όσο ήταν έγκυος κι έτσι το μωρό γεννήθηκε με εθισμό.

Για να αποκρύψουν το γεγονός από τους γιατρούς του μαιευτηρίου χορήγησαν μεθαδόνη στο βρέφος. Παραδέχθηκαν στην αστυνομία ότι έδωσαν στο μωρό Suboxone, ένα φάρμακο που χορηγείται σε όσους κάνουν θεραπεία απεξάρτησης, όσο το προσωπικό του νοσοκομείου απουσίαζε.

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

“Το γεγονός μας έχει αφήσει άναυδους. Οι ίδιοι οι άνθρωποι από τους οποίους εξαρτάται το βρέφος για να του δώσουν αγάπη και να το μεγαλώσουν, είναι εκείνοι που του έκαναν κακό,” λέει ο αστυνόμος Cannon.

Η αστυνομία ήρθε σε επαφή με τους γονείς όταν ο νεαρός πατέρας συνελήφθη για ληστεία σε σούπερ μάρκετ της περιοχής, ενώ μάλιστα κρατούσε στην αγκαλιά του το 2 μηνών κοριτσάκι του. Στην προσπάθειά του να διαφύγει από τους αστυνομικούς έσπασε τις γυάλινες πόρτες της εισόδου.

Στην αποτυχημένη του προσπάθεια να δραπετεύσει έχασε την ψυχραιμία του και έδωσε το μωρό σε έναν περαστικό. Συνελήφθη αργότερα από την τροχαία με την υποψία ότι οδηγούσε υπό την επήρεια ουσιών, όπως και ίσχυε.

Η Christenson είχε παραμείνει στο κατάστημα μαζί με τα άλλα 3 παιδιά τους, αγοράκια ηλικίας 2, 4 και 8 ετών και συνελήφθη κι εκείνη.

Η αστυνομία κράτησε τα παιδιά και οδήγησε το βρέφος στο νοσοκομείο.

Ο προηγούμενος σύντροφος της μητέρας και πατέρας του 8χρονου αγοριού, ήρθε σε επικοινωνία με τις αρχές και ζήτησε να μην χωριστούν τα παιδιά, οπότε ανέλαβε την κηδεμονία και των τεσσάρων.

Ενώ οι γονείς ήταν υπό κράτηση, ο γείτονας που είχε αναλάβει να φροντίζει τα κατοικίδιά τους βρήκε ναρκωτικά στο σπίτι τους και ειδοποίησε τις αρχές. Μετά από έρευνα της αστυνομίας βρέθηκαν υπολείμματα ουσιών σε πολλά από τα βρεφικά σκεύη.

Οι γονείς παραδέχθηκαν στην κατάθεσή τους ότι χορηγούσαν στο μωρό ναρκωτικά και τώρα αντιμετωπίζουν βαρύτατες κατηγορίες για κακή μεταχείριση όλων των παιδιών τους.

Τα δυο μικρότερα αγόρια και το βρέφος βγήκαν θετικά σε χρήση μεθαμφεταμίνης, ενώ το βρέφος βρέθηκε να του έχει χορηγηθεί ηρωίνη και μορφίνη.

Οι γονείς αφέθηκαν ελεύθεροι μετά από την καταβολή προστίμου ύψους 7.500 δολαρίων αλλά συνελήφθησαν ξανά όταν μετά από επίσκεψη των αρχών στο σπίτι τους βρέθηκαν να κάνουν χρήση ηρωίνης. Το πρόστιμο αυτή τη φορά είναι 10.000 δολάρια.

Τα πρόστιμα δεν είναι τίποτα, όμως, μπροστά στη σωματική και ψυχική κακοποίηση των παιδιών τους. Ας ελπίσουμε ότι τα παιδιά θα δοθούν σε οικογένειες που θα τους δώσουν την αγάπη και τη φροντίδα που αξίζουν.

διαφορετικό

Διαβάστε περισσότερα

×