Αναζητούν τον ασυνείδητο οδηγό που χτύπησε και εγκατέλειψε αδέσποτο σκύλο στη Μάρπησσα της Πάρου | Sugklonistiko
cazoo.gr
cazoo.gr

Αναζητούν τον ασυνείδητο οδηγό που χτύπησε και εγκατέλειψε αδέσποτο σκύλο στη Μάρπησσα της Πάρου

Smiley face
Χθες στις 9 περίπου το βράδυ ένας οδηγός οχήματος χτύπησε έναν αδέσποτο σκύλο και τον εγκατέλειψε αιμόφυρτο στην άσφαλτο σε δρόμο κοντά στους παραδοσιακούς ανεμόμυλους στην Μάρπησσα της Πάρου. Ο Μαξ, όπως τον φωνάζουν οι φιλόζωοι που τον φροντίζουν, μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο κεφάλι από την πρόε...

Χθες στις 9 περίπου το βράδυ ένας οδηγός οχήματος χτύπησε έναν αδέσποτο σκύλο και τον εγκατέλειψε αιμόφυρτο στην άσφαλτο σε δρόμο κοντά στους παραδοσιακούς ανεμόμυλους στην Μάρπησσα της Πάρου.

Ο Μαξ, όπως τον φωνάζουν οι φιλόζωοι που τον φροντίζουν, μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο κεφάλι από την πρόεδρο του Συλλόγου Προστασίας Ζώων Πάρου PAWS – Paros Animal Welfare Society Ρούλα Ελευθεριάδου στο ιδιωτικό κτηνιατρείο του φιλοζωικού σωματείου «Φιλόζωοι Εθελοντές Πάρου» στη Νάουσα.

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

Ο κτηνίατρος Αλέκος Ρώτας κατάφερε να σταματήσει την αιμορραγία στο κεφάλι του ζώου και περιέθαλψε το τραύμα του. Νοσηλεύτηκε το βράδυ στο κτηνιατρείο και την επόμενη ημέρα μεταφέρθηκε στο σπίτι εθελοντών του PAWS για να αναρρώσει πλήρως.

Όπως όλα δείχνουν η ζωή του Μαξ δεν διατρέχει κίνδυνο και σύντομα θα γίνει καλά για να αναζητήσει τη δική του οικογένεια ώστε να μην επιστρέψει ξανά στους δρόμους.

Όποιος γνωρίζει οποιαδήποτε πληροφορία για τον οδηγό που χτύπησε και στη συνέχεια εγκατέλειψε τραυματισμένο τον Μαξ να επικοινωνήσει είτε με το φιλοζωικό σωματείο «Φιλόζωοι Εθελοντές Πάρου» στον αριθμό κινητού τηλεφώνου 6940866215 είτε με το Σύλλογο Προστασίας Ζώων Πάρου στο 6975060927.

Ο οδηγός που τραυματίζει ζώο σε τροχαίο, ακόμα κι αν δεν ευθύνεται, είναι υποχρεωμένος σύμφωνα με τον νόμο 4039/2012 να το μεταφέρει σε κτηνίατρο για περίθαλψη και επιβαρύνεται με όλα τα έξοδα. Δυστυχώς όμως στην πλειοψηφία τους οι οδηγοί εγκαταλείπουν σε όλους τους ελληνικούς δρόμους τα τραυματισμένα ζώα αδιαφορώντας για την τύχη τους. Θα τους άρεσε άραγε να πεθάνουν κι εκείνοι αβοήθητοι στο δρόμο;

Πηγή : istoriesadespoton.gr

Διαβάστε περισσότερα

×