90χρονη θαυμάστρια Τσίπρα: «Τον αγαπώ» | Sugklonistiko
cazoo.gr
cazoo.gr

90χρονη θαυμάστρια Τσίπρα: «Τον αγαπώ»

Smiley face
Όλα έγιναν στον αέρα της πρωινής εκπομπής του ΣΚΑΙ, όταν η κυρία Δέσποινα εξέφρασε την αγάπη της για τον Αλέξη Τσίπρα και… απείλησε με τη μαγκούρα της όποιον του πειράξει έστω μια τρίχα! Είναι αναμφίβολα το στιγμιότυπο της ημέρας. Ο δημοσιογράφος Γιώργος Τσελίκας στο πλαίσιο της εκπομπής OnLine που ...

Όλα έγιναν στον αέρα της πρωινής εκπομπής του ΣΚΑΙ, όταν η κυρία Δέσποινα εξέφρασε την αγάπη της για τον Αλέξη Τσίπρα και… απείλησε με τη μαγκούρα της όποιον του πειράξει έστω μια τρίχα!

Είναι αναμφίβολα το στιγμιότυπο της ημέρας.

Ο δημοσιογράφος Γιώργος Τσελίκας στο πλαίσιο της εκπομπής OnLine που παρουσιάζει η Μάιρα Μπάρμπα βγήκε στα σοκάκια της Πλάκας ενόψει της επίσκεψης του Εμανουέλ Μακρόν στην Αθήνα.

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

Δείτε το βίντεο

Εκεί, συνάντησε και την κυρία Δέσποινα. Και ο διάλογος που ακολούθησε ήταν όλα τα λεφτά!

«Θα φέρει και την κυρία από το θέατρο;»

Η κυρία Δέσποινα φάνηκε ενημερωμένη και για τον Εμανουέλ Μακρόν. Ρώτησε αν θα φέρει και την κυρία του από το… θέατρο! (σ.σ. ο Γάλλος πρόεδρος γνώρισε τη Μπριζίτ Τρονιέ στο σχολείο όταν ήταν καθηγήτριά του και ανέβασαν θεατρική παράσταση).

«Ποιο το όφελος; Να δώσει τίποτα, θα δώσει;» ρώτησε η κυρία Δέσποινα. «Ο κύριος Τσίπρας θα δώσει» της είπε ο δημοσιογράφος. Και έτσι ξεκίνησαν όλα!

«Μη μου πειράζετε τον Τσίπρα»

«Όλα ο Τσίπρας θα τα πληρώσει», απάντησε αρχικά η 90χρονη γυναίκα στην παρατήρηση του δημοσιογράφου. Και συνέχισε: «Πολύ έξυπνοι είστε».

Όταν ρωτήθηκε αν συμπαθεί τον Αλέξη Τσίπρα, δεν έκρυψε: «Πρώτα ο Τσίπρας και μετά εμείς».

Κάπου εκεί, ακούστηκε η παρουσιάστρια να σχολιάσει όλο απορία: «Το εννοεί; Α, τον αγαπάει όντως».

«Το εννοείτε έτσι;» τη ρώτησε και ο δημοσιογράφος. Και πήρε τη γεμάτη αυθορμητισμό απάντηση: «Ψέματα θα πω; Γιατί θα πω ψέματα 90 χρονών γυναίκα. Αφού τον αγαπώ».

«Δεν θέλω να κουνηθεί τρίχα του! Έχω το μπαστούνι, ας τον πειράζει κανένας!» προειδοποίησε η κυρία Δέσποινα.

[newsit]

 

Διαβάστε περισσότερα

×