ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Συγκλονίζει η μάνα που έχασε το 2,5 μηνών παιδάκι της: «Τον άγγελο μας τον ήθελε ο Θεός» | Sugklonistiko
cazoo.gr
cazoo.gr

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Συγκλονίζει η μάνα που έχασε το 2,5 μηνών παιδάκι της: «Τον άγγελο μας τον ήθελε ο Θεός»

Smiley face
Συγκλονίζει η ανάρτηση της μητέρας του βρέφους που «έσβησε» ξαφνικά την Πέμπτης (08/06) στο Μακάρειο Νοσοκομείο στη Λευκωσία. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, το βρέφος εντοπίστηκε αναίσθητο και κρύο στο κρεβατάκι του από τους γονείς τους, με τους ίδιους να καλούν ασθενοφόρο και να μεταφέρεται εσπευσ...

Συγκλονίζει η ανάρτηση της μητέρας του βρέφους που «έσβησε» ξαφνικά την Πέμπτης (08/06) στο Μακάρειο Νοσοκομείο στη Λευκωσία.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, το βρέφος εντοπίστηκε αναίσθητο και κρύο στο κρεβατάκι του από τους γονείς τους, με τους ίδιους να καλούν ασθενοφόρο και να μεταφέρεται εσπευσμένα στο Μακάρειο Νοσοκομείο.

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

Σε ανάρτηση της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης η μητέρα του βρέφους έγραψε: «Καλό ταξίδι μωράκι μου σ” αγαπώ πάρα πολύ όσα χρόνια και να περάσουν».

Επίσης, έγραψε στον πατέρα του παιδιού: «Αγάπη μου χθες χάσαμε το διαμάντι μας. Ο πόνος μας μεγάλος αλλά το αγγελάκι μας βλέπει μας και θέλει να είμαστε ευτυχισμένοι γιατί εκείνο έτσι είναι… ναι ξέρεις ότι θα σε στηρίξω. Θα πρέπει να βρω δύναμη να σταθώ στα πόδια μου να συνεχίσω… Τον άγγελο μας τον ήθελε ο θεός κοντά του… Βλέπω τις φωτογραφίες μας και σε όλες χαμογελούμε γιατί η αγάπη μας είναι δυνατή και ξαφνικά όλα άλλαξαν μετά από κάποια λεπτά… σ” αγαπώ σ” αγαπώ σ” αγαπώ….»

Σύμφωνα με την ιατροδικαστή Αγγελική Παπέττα, που διενήργησε την νεκροψία στη σορό του βρέφους, δεν διαφάνηκαν πλήρως τα αίτια του θανάτου του. Φως στο μυστήριο θάνατο αναμένεται να ρίξουν οι ιστοπαθολογικές εξετάσεις.

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα

×