Ζωή Λάσκαρη: Η ανακοίνωση της οικογένειας για τον θάνατό της-Τι ζητά για την κηδεία | Sugklonistiko
cazoo.gr
cazoo.gr
26

Ζωή Λάσκαρη: Η ανακοίνωση της οικογένειας για τον θάνατό της-Τι ζητά για την κηδεία

Smiley face
Φτωχότερος είναι πλέον ο χώρος της υποκριτικής καθώς «έφυγε» το πρωί της Παρασκευής, σε ηλικία 73 ετών, η Ζωή Λάσκαρη. Ο θάνατος της σπουδαίας ηθοποιού, που έπλασε τον δικό της μύθο από την δεκαετία του ’60, βύθισε στη θλίψη, τόσο την οικογένειά της, όσο και τον καλλιτεχνικό κόσμο, αλλά και το κοινό...

Φτωχότερος είναι πλέον ο χώρος της υποκριτικής καθώς «έφυγε» το πρωί της Παρασκευής, σε ηλικία 73 ετών, η Ζωή Λάσκαρη.

Ο θάνατος της σπουδαίας ηθοποιού, που έπλασε τον δικό της μύθο από την δεκαετία του ’60, βύθισε στη θλίψη, τόσο την οικογένειά της, όσο και τον καλλιτεχνικό κόσμο, αλλά και το κοινό που την αγάπησε μέσα από την σπουδαία επαγγελματική της διαδρομή.

Λίγες ώρες μετά την συγκινητική ανάρτηση της κόρης της, Μαρίας Ελένης Λυκουρέζου, στο Instagram, η οικογένεια της ηθοποιού δημοσίευσε στην επίσημη σελίδα της στο Facebook ανακοίνωση για το θλιβερό συμβάν και, συγκεκριμένα, τις λεπτομέρειες για την κηδεία της.

«Την λατρεμένη μας σύζυγο, μητέρα και γιαγιά Ζωή Λάσκαρη Λυκουρέζου κηδεύουμε την Τρίτη 22 Αυγούστου και ώρα 13:00 από τον Ιερό Ναό Αγ. Διονυσίου, οδός Σκουφά. Η ταφή θα γίνει στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών.

Ο σύζυγος: Αλέξανδρος
Τα παιδιά: Μάρθα και Μαρία Ελένη
Η εγγονή: Ζένια
Οι λοιποί συγγενείς και φίλοι

Παράκληση της οικογένειας, αντί στεφάνων, να γίνουν δωρεές στην Κιβωτό του πατέρα Αντώνιου (τηλ.:210 5141953)», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Πηγή: peoplegreece.com

Διαβάστε περισσότερα

×