Υπάρχει ένα μεταπτυχιακό που διδάσκει τους φοιτητές πώς να καλλιεργούν χόρτο | Sugklonistiko

Υπάρχει ένα μεταπτυχιακό που διδάσκει τους φοιτητές πώς να καλλιεργούν χόρτο

Smiley face
Ένα κολέγιο στο Οντάριο προσφέρει την πρώτη μεταπτυχιακή πιστοποίηση για καλλιέργεια χόρτου στον Καναδά. Το Κολέγιο Νιαγάρα, που βρίσκεται στην πόλη Νιαγάρα-ον-δε-Λέικ, θα ξεκινήσει την πιστοποίηση στην παραγωγή εμπορικής κάνναβης του χρόνου, κάτι που συμπίπτει με το σχέδιο της ομοσπονδιακής κυβέρνη...

Ένα κολέγιο στο Οντάριο προσφέρει την πρώτη μεταπτυχιακή πιστοποίηση για καλλιέργεια χόρτου στον Καναδά.

Το Κολέγιο Νιαγάρα, που βρίσκεται στην πόλη Νιαγάρα-ον-δε-Λέικ, θα ξεκινήσει την πιστοποίηση στην παραγωγή εμπορικής κάνναβης του χρόνου, κάτι που συμπίπτει με το σχέδιο της ομοσπονδιακής κυβέρνησης να νομιμοποιήσει το χόρτο έως το επόμενο καλοκαίρι.

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

Σύμφωνα με μια ανακοίνωση, στόχος του διάρκειας ενός έτους προγράμματος είναι να βοηθηθούν φοιτητές που θέλουν να γίνουν παραγωγοί με ομοσπονδιακή άδεια ή να δουλέψουν γι’ αυτούς. Οι αδειούχοι παραγωγοί (υπάρχουν 58 σήμερα στη χώρα) είναι οι μόνες επιχειρήσεις που μπορούν να καλλιεργούν νόμιμα και να πωλούν χόρτο για ιατρική χρήση στον Καναδά. Επίσης, θα εφοδιάζουν την αγορά με κάνναβη για ψυχαγωγική χρήση, όταν νομιμοποιηθεί.

Οι απόφοιτοι θα είναι «Τεχνικοί Θερμοκηπίου και Ελεγχόμενου περιβάλλοντος» και θα έχουν εκπαιδευτεί να διαχειρίζονται τους αυστηρούς νόμους της ομοσπονδιακής κυβέρνησης για την καλλιέργεια κάνναβης, δήλωσε στην ανακοίνωση ο Al Unwing, αναπληρωτής κοσμήτορας στη σχολή Σπουδών Περιβάλλοντος και Κηπουρικής στο Κολέγιο.

«Με βάση τις νομοθετικές αλλαγές στον Καναδά και στο εξωτερικό, υπάρχει στην αγορά μια αναπτυσσόμενη ανάγκη για εργατικό δυναμικό και η εκπαίδευση θα αποτελέσει κομβικό στοιχείο για την επιτυχία αυτής της καινούριας βιομηχανίας», δήλωσε ο Unwin.

Πηγή .vice.com

Διαβάστε περισσότερα

×