Τρομακτικό βίντεο: Η στιγμή που δέντρο πέφτει πάνω σε κόσμο σκοτώνοντας 13 άτομα σε πανηγύρι (vid) | Sugklonistiko
8

Τρομακτικό βίντεο: Η στιγμή που δέντρο πέφτει πάνω σε κόσμο σκοτώνοντας 13 άτομα σε πανηγύρι (vid)

Smiley face
Αυτή είναι η τρομακτική στιγμή που ένα τεράστιο δέντρο πέφτει πάνω σε κόσμο, κατά τη διάρκεια ενός πανηγυριού στη Μαδέιρα της Πορτογαλίας, σκοτώνοντας 13 άτομα. Από την πτώση της βελανιδιάς, ηλικίας 200 ετών, τραυματίστηκαν επίσης 50 άτομα, ανάμεσα στους οποίους και ένα μωρό που βρισκόταν μέσα στο κ...

Αυτή είναι η τρομακτική στιγμή που ένα τεράστιο δέντρο πέφτει πάνω σε κόσμο, κατά τη διάρκεια ενός πανηγυριού στη Μαδέιρα της Πορτογαλίας, σκοτώνοντας 13 άτομα.

Από την πτώση της βελανιδιάς, ηλικίας 200 ετών, τραυματίστηκαν επίσης 50 άτομα, ανάμεσα στους οποίους και ένα μωρό που βρισκόταν μέσα στο καροτσάκι του.

Το τραγικό περιστατικό συνέβη ενώ δεκάδες προσκυνητές περίμεναν στην ουρά προκειμένου να αγοράσουν κεριά, έξω από μία εκκλησία.

Τέσσερις από τους νεκρούς είναι τουρίστες, ένας Γερμανός, ένας Ούγγρος και δύο Γάλλοι.

Στο ερασιτεχνικό βίντεο που τράβηξε ένας αυτόπτης μάρτυρας φαίνεται το πλήθος να διασκεδάζει, προτού ακουστεί ένας εκκωφαντικός θόρυβος και το δέντρο καρφωθεί στο έδαφος.

Ακολούθησαν σκηνές πανικού, καθώς ο κόσμος έτρεχε για να σωθεί. Εκτιμάται πως στο πανηγύρι είχαν μεταβεί περισσότερα από 100 άτομα.

Πηγή: entypwsiako.com

Διαβάστε περισσότερα

×