Το σοκ της Καινούργιου με την εξομολόγηση της Ανθής: Το χειρουργείο, η κρανιοτομή και η εντατική | Sugklonistiko
27

Το σοκ της Καινούργιου με την εξομολόγηση της Ανθής: Το χειρουργείο, η κρανιοτομή και η εντατική

Smiley face
Η Ανθή Βούλγαρη βρέθηκε στο πλατό του «Φτιάξε καφέ να στα πω» και μίλησε για το σοβαρό πρόβλημα υγείας της στην Κατερίνα Καινούργιου κα η παρουσιάστρια έπαθε σοκ με την συγκλονιστική εξομολόγησή της. «Πήγα στο νοσοκομείο με μια επιληπτική κρίση, ευτυχώς ήταν ο σύντροφός μου δίπλα μου, μου έκαναν όλε...

Η Ανθή Βούλγαρη βρέθηκε στο πλατό του «Φτιάξε καφέ να στα πω» και μίλησε για το σοβαρό πρόβλημα υγείας της στην Κατερίνα Καινούργιου κα η παρουσιάστρια έπαθε σοκ με την συγκλονιστική εξομολόγησή της.

«Πήγα στο νοσοκομείο με μια επιληπτική κρίση, ευτυχώς ήταν ο σύντροφός μου δίπλα μου, μου έκαναν όλες τις απαραίτητες εξετάσεις, και μου είπαν ότι έχω έναν μικρό καλοήθη όγκο στο κεφάλι. Θα μπορούσα να έχω πάθει εγκεφαλικό, είχα Άγιο… Λέω δεν γίνεται, θα μου ανοίξουν το κεφάλι; Η αλήθεια είναι ότι δεν ήξερα αν έπρεπε να το μοιραστώ, αλλά σκέφτηκα ότι υπάρχουν άνθρωποι που το περνάνε πολύ χειρότερα από μένα, οπότε ίσως μπορώ να βοηθήσω… Στις 28 του μήνα θα χειρουργηθώ, γίνεται κρανιοτομή, με ρομπότ, θα μείνω μία μέρα στην εντατική για προληπτικούς λόγους. Αυτό με τα μαλλιά άσε, θα μου ξυρίσουν λίγο το κεφάλι… βέβαια είναι το λιγότερο, αλλά… Μου στέλνουν κάθε μέρα ότι ανάβουν ένα κεράκι για μένα, και κάνουν προσευχή…». Δείτε την συγκλονιστική εξομολόγησή της!

πηγη:gossip-tv.gr

Διαβάστε περισσότερα

×