Το Είδαμε Και Μείναμε Άφωνοι: Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πώς η πριγκίπισσα Ντιάνα μπορεί να φαινόταν ηλικίας 56 ετών; | Sugklonistiko
cazoo.gr
cazoo.gr
9

Το Είδαμε Και Μείναμε Άφωνοι: Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πώς η πριγκίπισσα Ντιάνα μπορεί να φαινόταν ηλικίας 56 ετών;

Smiley face
Ο αμερικανός εγκληματολόγος Dr D’Lynn Waldron δημιούργησε μια εικόνα για το πως πιστεύει ότι «η πριγκίπισσα του λαού» θα μοιάζει σήμερα. Και φαίνεται να είναι απίστευτο.Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες! Ο Δρ Waldron, του οποίου τα ψηφιακά ζωγραφισμένα πορτρέτα που πρ...

Ο αμερικανός εγκληματολόγος Dr D’Lynn Waldron δημιούργησε μια εικόνα για το πως πιστεύει ότι «η πριγκίπισσα του λαού» θα μοιάζει σήμερα.

Και φαίνεται να είναι απίστευτο.

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

Ο Δρ Waldron, του οποίου τα ψηφιακά ζωγραφισμένα πορτρέτα που προχώρησαν από την ηλικία βοήθησαν την επιβολή του νόμου και τους ανακριτές, δημιούργησε το πορτρέτο καθώς ο κόσμος πένθησε την πρόσφατη 20η επέτειο από το θάνατό της.

Princess Diana death anniversary
Ο καλλιτέχνης δημιούργησε το πορτρέτο καθώς ο κόσμος πένθησε την πρόσφατη 20η επέτειο από το θάνατό της (Εικόνα: John Stillwell / PA Wire)

2
Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, ένα μνημείο της πριγκίπισσας Ουαλίας χλεύαζε στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης από τους σχολιαστές που χαρακτήρισαν το κομμάτι «μια προσβολή». (Εικόνα: SWNS)

Είπε: «Αυτή είναι η πριγκίπισσα Νταϊάν, όπως θα φαινόταν σήμερα στις 56, γήρανση πολύ χαριτωμένα και ευτυχισμένη με τη ζωή της, όπως φαίνεται να λάμπει στα μάτια της.

«Η Νταϊάνα θα ήταν ακόμα η Πριγκίπισσα του Λαού».

3

Πηγή:/metro.co.uk

Διαβάστε περισσότερα

×