Το ευχαριστώ της Ευαγγελίας – Μη δίνεται άλλα λεφτά, βοηθήστε κι άλλους! Η αποκάλυψη για τον Αλκέτ Ριζάι (εικόνες, video) | Sugklonistiko
cazoo.gr
cazoo.gr
22

Το ευχαριστώ της Ευαγγελίας – Μη δίνεται άλλα λεφτά, βοηθήστε κι άλλους! Η αποκάλυψη για τον Αλκέτ Ριζάι (εικόνες, video)

Smiley face
Κρήτη: Το συγκλονιστικό ευχαριστώ της μικρής Ευαγγελίας. Η περιπέτεια της μικρής Ευαγγελίας έχει αγγίξει ολόκληρη τη χώρα. Η 8χρονη ευχαριστεί τον κόσμο με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο και οι στενοί συγγενείς της, αποκαλύπτουν… Μια εικόνα χίλιες λέξεις. Μόνο αυτή η φράση ταιριάζει σε αυτήν την φωτογ...

Κρήτη: Το συγκλονιστικό ευχαριστώ της μικρής Ευαγγελίας.

Η περιπέτεια της μικρής Ευαγγελίας έχει αγγίξει ολόκληρη τη χώρα. Η 8χρονη ευχαριστεί τον κόσμο με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο και οι στενοί συγγενείς της, αποκαλύπτουν…

Μια εικόνα χίλιες λέξεις. Μόνο αυτή η φράση ταιριάζει σε αυτήν την φωτογραφία, που τα λέει όλα.

22

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

Λίγες ώρες πριν ξεκινήσει με τους γονείς της το ταξίδι της Ελπίδας η 8χρονη Ευαγγελία Καστρινακη από την Αγία Μαρίνα Χανίων επέλεξε αυτόν τον τρόπο να ευχαριστήσει τους χιλιάδες πολίτες απ όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό που ενώθηκαν για να την βοηθήσουν να ταξιδέψει στην Μεγάλη Βρετανία για να λάβει την απαραίτητη θεραπεία.

Αυτό που είναι εντυπωσιακό είναι πως δεκάδες γνωστοί και άγνωστοι στην οικογένεια της Ευαγγελίας κάτοικοι του Λονδίνου, προσφέρθηκαν να φιλοξενήσουν τους γονείς της προκειμένου να μην επιβαρυνθούν με επιπλέον έξοδα κατά την παραμονή τους στη Βρετανική πρωτεύουσα η οποία αναμένεται να διαρκέσει 2 με 3 μήνες.

Ο παππούς της Ευαγγελίας Γιώργος Καστρινακης που μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της Νέας Τηλεόρασης Κρήτης και την Ευτυχία Πενταράκη ευχαρίστησε τους χιλιάδες πολίτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό που αγκάλιασαν την εγγονούλα του και αποκάλυψε πως ανάμεσα σε αυτούς είναι και ο κρατούμενος στις φυλακές Δομοκού Αλκετ Ριζαϊ ο οποίος τηλεφώνησε στον πατέρα της Ευαγγελίας, Αλέκο και του είπε ότι συγκέντρωσε χρήματα από τους συγκρατούμενους του για να τα δώσει για τη θεραπεία της.

Μικρή Ευαγγελία: Έτοιμη για το ταξίδι σωτηρίας

Η περιπέτειά της μικρής συγκινεί το πανελλήνιο και κινητοποίησε πλήθος κόσμου που κατέθεσε χρήματα ώστε η 8χρονη να μεταφερθεί για θεραπεία σε κέντρο στην Αγγλία.

Το ποσό έχει ήδη συγκεντρωθεί, ωστόσο υπάρχει περίπτωση η οικογένεια να χρειαστεί ξανα βοήθεια.

Μαθήματα ήθους! «Μη δίνετε άλλα χρήματα για μας – Βοηθήστε κι άλλους»

Ο πατέρας της μικρής Ευαγγελίας, σε επικοινωνία που είχε με το zarpanews.gr, δήλωσε ευγνώμων και ευχαρίστησε όλο τον κόσμο για την μεγάλη κινητοποίηση που έγινε για το παιδί του.

23

Όσον αφορά στις καταθέσεις χρηματικών ποσών και στη συλλογή που γίνεται από πολλές επιχειρήσεις που έχουν τοποθετήσει κουμπαράδες, ο πατέρας της 8χρονης Ευαγγελίας ξεκαθάρισε:

«Αποφασίσαμε ότι το σωστό είναι να σταματήσει ο κόσμος να δίνει χρήματα. Το σωστό και το τίμιο είναι αυτό από μεριάς μας, εφόσον το αρχικό ποσό που χρειαζόμαστε έχει μαζευτεί. Αν κριθεί στη συνέχεια αναγκαία η βοήθεια θα ενημερώσουμε και πάλι τον κόσμο».

Το μεγαλείο ψυχής του Αλέκου Καστρινάκη βέβαια, κρύβεται στην παρακάτω πρόταση: «Ο κόσμος από εδώ και πέρα, αν γνωρίζει παραπάνω περιστατικά να κοιτάξει να βοηθήσει εκεί»

πηγη:neatv.gr, zarpanews.gr

Διαβάστε περισσότερα

×