Την βασάνιζαν για 10 μήνες μέχρι που την παράτησαν να πεθάνει απ’την πείνα. Οι κτηνίατροι δεν της έδιναν ελπίδες ώσπου μια μέρα… | Sugklonistiko
cazoo.gr
cazoo.gr

Την βασάνιζαν για 10 μήνες μέχρι που την παράτησαν να πεθάνει απ’την πείνα. Οι κτηνίατροι δεν της έδιναν ελπίδες ώσπου μια μέρα…

Smiley face
Η τοπική αστυνομία της Γρανάδας έλαβε μια κλήση από έναν ανήσυχο πολίτη ενός κοντινού χωριού: ο άντρας είχε βρει μια εγκαταλελειμμένη σκυλίτσα σε φρικτή κατάσταση. Κάθε λεπτό ήταν ζήτημα ζωής και θανάτου για την σκελετωμένη σκυλίτσα. Οι άνθρωποι στο γραφείο προστασίας ζώων Albergue de Animales Dog ...

Η τοπική αστυνομία της Γρανάδας έλαβε μια κλήση από έναν ανήσυχο πολίτη ενός κοντινού χωριού: ο άντρας είχε βρει μια εγκαταλελειμμένη σκυλίτσα σε φρικτή κατάσταση. Κάθε λεπτό ήταν ζήτημα ζωής και θανάτου για την σκελετωμένη σκυλίτσα.

Οι άνθρωποι στο γραφείο προστασίας ζώων Albergue de Animales Dog House μετέφεραν αμέσως το αδύναμο ζώο στον κτηνίατρο.

Οι τρομοκρατημένοι διασώστες δεν επέτρεψαν στους εαυτούς τους να ελπίζουν. Η σκυλίτσα ήταν τόσο υποσιτισμένη που μετά βίας ζύγιζε 7 κιλά. Τα κόκαλα της ξεχώριζαν κάτω από το δέρμα.

Ήταν τόσο υποσιτισμένη που δεν μπορούσε καν να σταθεί στα πόδια της. Οι διασώστες την ονόμασαν Barilla, γιατί ήταν λεπτή σαν μακαρόνι.

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

Οι κτηνίατροι φοβούνταν ότι τα όργανα της θα σταματούσαν ανά πάσα στιγμή – κανείς δεν ήταν σίγουρος αν θα έβγαζε τη νύχτα. Αλλά έβλεπαν μια μικρή λάμψη στα μάτια της Barilla – ήταν μαχήτρια.

Πριν της δώσουν φαγητό, οι κτηνίατροι της έκαναν ενδοφλέβια ενστάλαξη για να σταθεροποιήσουν την κυκλοφορία του αίματος της. Μετά της έδωσαν λίγο φαγητό και νερό.

Της έδιναν καθημερινά 5-6 μικρές ποσότητες φαγητού καθημερινά και σιγά σιγά άρχιζε να βάζει βάρος και να αποκτά αυτοπεποίθηση.

Οι διασώστες της υπέθεταν ότι ήταν περίπου 10 μηνών και ότι μάλλον κάποιος την κρατούσε κλειδωμένη από τότε που είχε γεννηθεί, με ελάχιστο φαγητό ή νερό. Ευτυχώς η Barilla είχε την ευκαιρία να δει ότι υπάρχουν και καλοί άνθρωποι εκεί έξω.

Η υγεία της βελτιωνόταν κάθε βδομάδα και σιγά σιγά άρχισε να αποκαλύπτεται η ομορφιά της. Πίστευαν ότι ήταν μίξη βελγικού ποιμενικού.

Για πρώτη φορά στην ζωή της η Barilla δείχνει περήφανη και υγιής και μπορεί να ελπίζει σε ένα ευτυχισμένο μέλλον. Πάλι καλά που κατάφερε να ξεφύγει από αυτή την τραγική κατάσταση.

Κρατήσαμε τα καλύτερα νέα για το τέλος: ο Eduardo Rodriguez, ο διασώστης της, την ερωτεύτηκε με την πρώτη ματιά και αποφάσισε να την πάρει στο σπίτι του.

Την καλωσόρισε με ανοιχτές αγκάλες μαζί με την γυναίκα, την κόρη του και τους άλλους πέντε σκύλους τους.

Η Barilla έχει πολλές ευτυχισμένες μέρες μπροστά της. Ελπίζουμε να ξεχάσει τις πληγές του παρελθόντος. Οι αρχές αναζητούν τον άνθρωπο που την βασάνισε έτσι. Τουλάχιστον η ιστορία της έχει χαρούμενο τέλος!

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα

×