Τι έρωτας και αυτός! Η Χριστίνα Μπόμπα κάνει νέα δημόσια ερωτική εξομολόγηση στον Σάκη και… | Sugklonistiko
cazoo.gr
cazoo.gr
5

Τι έρωτας και αυτός! Η Χριστίνα Μπόμπα κάνει νέα δημόσια ερωτική εξομολόγηση στον Σάκη και…

Smiley face
Είναι τόσο ερωτευμένοι που δεν χάνουν ευκαιρία να το… αποδείξουν εμπράκτως ο ένας στον άλλον! Η Χριστίνα Μπόμπα ανέβασε μία από τις πιο όμορφες κοινές φωτογραφίες τους με τον Σάκη Τανιμανίδη γράφοντας ως λεζάντα την… ερωτική εξομολόγησή της προς εκείνον και μάλιστα δημόσια: “Είσαι ...

Είναι τόσο ερωτευμένοι που δεν χάνουν ευκαιρία να το… αποδείξουν εμπράκτως ο ένας στον άλλον!

Η Χριστίνα Μπόμπα ανέβασε μία από τις πιο όμορφες κοινές φωτογραφίες τους με τον Σάκη Τανιμανίδη γράφοντας ως λεζάντα την… ερωτική εξομολόγησή της προς εκείνον και μάλιστα δημόσια: “Είσαι η ηλιαχτίδα μου! Με κάνεις ευτυχισμένη όταν ο ουρανός είναι μουντός…” έγραψε στα αγγλικά, δανειζόμενη τους στίχους από ένα υπέροχο τραγούδι. Με αυτόν τον τρόπο ήθελε να δείξει στον Σάκη της πόσο ευτυχισμένη είναι στο πλευρό του. Και πώς να μην είναι αφού και εκείνος έχει προβεί κατά καιρούς σε παρόμοιες εκδηλώσεις έρωτα και αγάπης προς την σύντροφό του η οποία αποτελεί την απόλυτη προτεραιότητά του.

Το ζευγάρι έχει επιστρέψει από τις διακοπές τους μετά από ένα μοναδικό και αξέχαστο road trip που έκανε στην Ευρώπη, γυρνώντας 12 πόλεις στην Ολλανδία, στην Δανία και την Σουηδία.

3

Πηγή: gossip-tv.gr

Διαβάστε περισσότερα

×