Θυμάστε τη μαμά από τα πεντάδυμα που είχε τέσσερα αγόρια και ένα κορίτσι; Δείτε πως είναι σήμερα | Sugklonistiko

Θυμάστε τη μαμά από τα πεντάδυμα που είχε τέσσερα αγόρια και ένα κορίτσι; Δείτε πως είναι σήμερα

Smiley face
Η Alexandra Kinova και ο σύζυγός της, Antonin Kinov, παντρεύτηκαν και έκαναν πρώτα ένα αγοράκι. Αλλά αφού η Alexandra έμεινε ξανά έγκυος στην ηλικία 23 ετών, έμαθαν ότι η οικογένειά τους επρόκειτο να αλλάξει αρκετά. Αρχικά ενθουσιάστηκαν όταν άκουσαν τα νέα, αλλά αυτό που συνέβη στη συνέχεια ξέφυγε ...

Η Alexandra Kinova και ο σύζυγός της, Antonin Kinov, παντρεύτηκαν και έκαναν πρώτα ένα αγοράκι. Αλλά αφού η Alexandra έμεινε ξανά έγκυος στην ηλικία 23 ετών, έμαθαν ότι η οικογένειά τους επρόκειτο να αλλάξει αρκετά. Αρχικά ενθουσιάστηκαν όταν άκουσαν τα νέα, αλλά αυτό που συνέβη στη συνέχεια ξέφυγε ​​από τις προσδοκίες όλων.

Ενώ οι Kinova από την Τσεχική πόλη Milovice ανυπομονούσαν να καλωσορίσουν το νέο μέλος στην οικογένεια, σύντομα έμαθαν από το γιατρό τους ότι η Alexandra περίμενε όχι ένα μωρό, αλλά δύο!

Το υπέροχο ζευγάρι χάρηκε πολύ όταν άκουσε τα καλά νέα και άρχισε να προετοιμάζεται για τα δύο νέα μέλη.

Αλλά σχεδόν αμέσως, ο γιατρός ρώτησε το ζευγάρι αν μπορούσε να δει ξανά τα μωρά. Αυτό που ήθελαν να ανακαλύψουν ήταν κάτι που δεν θα περίμεναν ποτέ να συμβεί.

Με ανάμεικτη συγκίνηση, νευρικότητα και ανησυχία, ο γιατρός αποφάσισε να τους δείξει ξανά το υπερηχογράφημα. Όταν η μητέρα το κοίταξε, το κλάμα ήταν η μόνη απάντηση που μπορούσε να δώσει εκείνη τη στιγμή.

Photographer: ©CTK

Αρχικά, οι γιατροί ανακοίνωσαν ότι η Alexandra ήταν έγκυος σε δίδυμα, αλλά λίγο αργότερα, όλα άλλαξαν στο μυαλό τους – η Alexandra ενημερώθηκε ότι δεν ήταν μόνο δύο τα μωρά, αλλά τρία… τρίδυμα!

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

Όμως κι αυτό άλλαξε μετά τις επόμενες εξετάσεις. Οι γιατροί τελικά κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η Alexandra κυοφορούσε στην πραγματικότητα τέσσερα έμβρυα !

Ωστόσο, πριν καλά- καλά το καταλάβει, τα δεδομένα άλλαξαν γι’ ακόμη μια φορά για την Alexandra: τελικά είχε στην κοιλιά της πέντε μωρά!

Credit: Blesk.cz

Γεμάτη από θαυμασμό αλλά και άγχος, η Alexandra προετοιμάστηκε να γεννήσει πεντάδυμα. Ευτυχώς, γέννησε τα πέντε μωρά της χωρίς επιπλοκές – τέσσερα υπέροχα αγόρια και ένα κορίτσι ήρθαν στον κόσμο με καισαρική τομή.

Ο χαρούμενος πατέρας Antonin, δυστυχώς, έχασε το μεγάλο γεγονός της ζωής του, καθώς καθυστέρησε το τρένο που τον μετέφερε πίσω στην πόλη. Αλλά έφτασε τελικά στο νοσοκομείο και κατάφερε να χαιρετήσει τα μωρά του στο δωμάτιό τους.

“Έκλαιγα σε όλη τη διαδρομή γιατί ήμουν σίγουρος ότι θα χάσω τη γέννα,” είπε με λύπη ο πατέρας.

Τα μωρά γεννήθηκαν υγιή, σύμφωνα με τον επικεφαλής ιατρό του νοσοκομείου της Πράγας.

Οι πέντε άγγελοι, ο Alex, ο Deniel, ο Martin, ο Michael και η Terezka, είναι πέντε υγιή κι αγαπημένα αδελφάκια.

Credit: Facebook

Credit: Photo Blesk

Η πιθανότητα να γεννηθούν με φυσικό τρόπο πεντάδυμα είναι μία στα 47 εκατομμύρια.

Credit: Photo Blesk

Credit: Blesk.cz

Σίγουρα η Alexandra και ο Antonin είναι πολύ τυχεροί γονείς!

Credit: Photo Blesk

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα

×