Θρήνος: Πέθανε γνωστός Έλληνας ραδιοφωνικός παραγωγός (pic) | Sugklonistiko
50

Θρήνος: Πέθανε γνωστός Έλληνας ραδιοφωνικός παραγωγός (pic)

Smiley face
Έφυγε από τη ζωή ο ραδιοφωνικός παραγωγός, Φώτης Φερενίδης. Ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός εργαζόταν μέχρι και σήμερα στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Θεσσαλονίκης «FM100». Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του, από συγγενικό του πρόσωπο. Διαβάστε την ανακοίνωση της ΔΕΠΘΕ (ΔΗΜ...

Έφυγε από τη ζωή ο ραδιοφωνικός παραγωγός, Φώτης Φερενίδης.

Ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός εργαζόταν μέχρι και σήμερα στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Θεσσαλονίκης «FM100».
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του, από συγγενικό του πρόσωπο.
Διαβάστε την ανακοίνωση της ΔΕΠΘΕ (ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΘΕΑΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) για το θάνατο του Φώτη Φερενίδη:
«Μέρα πένθους η σημερινή για την οικογένεια του Δημοτικού Ραδιοφώνου και της Δημοτικής Τηλεόρασης Θεσσαλονίκης, που αποχωρίζεται ένα από τα πιο αγαπημένα παιδιά της.

Ο Φώτης Φερενίδης, ένας από τους πιο αξιόλογους ραδιοφωνικούς παραγωγούς του δημοτικού ραδιοφώνου Θεσσαλονίκης δεν είναι πια μαζί μας. Ο λατρεμένος μας Φώτης έφυγε ξαφνικά σε ηλικία 47 χρόνων.

Ο Φώτης Φερενίδης εργαζόταν στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Θεσσαλονίκης για είκοσι και πλέον χρόνια. Άριστος επαγγελματίας, εξαιρετικός γνώστης της μουσικής, του ελληνικού και ξένου μουσικού ρεπερτορίου.

Στην εκπομπή του “100 μικρές ανάσες” φιλοξενήθηκαν μεγάλες προσωπικότητες του ελληνικού πενταγράμμου, μουσικά σχήματα της Θεσσαλονίκης και όχι μόνο, αλλά και νέοι καλλιτέχνες της πόλης είχαν την ευκαιρία να αναδείξουν τη δουλειά τους.

Ο Φώτης Φερενίδης υπήρξε για όλους μας ένας λατρεμένος συνάδελφος μα προπαντός φίλος.
Φώτη θα μας λείψεις…».

 

49

πηγη:cityportal.gr

Διαβάστε περισσότερα

×