Στο νοσοκομείο η Δέσποινα Μοιραράκη: Η φωτογραφία και το μήνυμα | Sugklonistiko
9

Στο νοσοκομείο η Δέσποινα Μοιραράκη: Η φωτογραφία και το μήνυμα

Smiley face
Ένα ταξίδι στην Ινδία οδήγησε την Δέσποινα Μοιραράκη στο νοσοκομείο. Την αποκάλυψη την έκανε η ίδια μέσω μια φωτογραφίας που ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Συγκεκριμένα, νοσηλεύτηκε σε γνωστό νοσοκομείο για μέρες, καθώς μετά το τέλος του ταξιδιού της είχε αφόρητους πόνος σε όλ...

Ένα ταξίδι στην Ινδία οδήγησε την Δέσποινα Μοιραράκη στο νοσοκομείο. Την αποκάλυψη την έκανε η ίδια μέσω μια φωτογραφίας που ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, νοσηλεύτηκε σε γνωστό νοσοκομείο για μέρες, καθώς μετά το τέλος του ταξιδιού της είχε αφόρητους πόνος σε όλο της το σώμα και πυρετό. Η ίδια, μιλώντας στην εφημερίδα Espresso, τόνισε: «Ήρθα από την Ινδία την προηγούμενη εβδομάδα και ύστερα από δύο μέρες ανέβασα πυρετό. Το Σάββατο με έφερε ο άνδρας μου εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου μου έκαναν ενέσεις και μου έβαλαν όρους προκειμένου να πέσει ο υψηλός πυρετός και να σταματήσουν τα ρίγη. Στη συνέχεια έφυγα, γιατί δεν ήθελα να νοσηλευτώ».

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

Σήμερα πήρε εξιτήριο και θέλοντας να ευχαριστήσει το προσωπικό του νοσοκομείου για την φροντίδα, φωτογραφήθηκε μαζί τους και δημοσίευσε την εικόνα στα social media. Όπως ήταν αναμενόμενο οι διαδικτυακοί της φίλοι έσπευσαν να της ευχηθούν να έχει μια γρήγορη ανάρρωση.

Δείτε την φωτογραφία:

Πηγή: .peoplegreece.com

Διαβάστε περισσότερα

×