Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η φωτογραφία με τις κορούλες της από το υπνοδωμάτιο του σπιτιού της | Sugklonistiko
45

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η φωτογραφία με τις κορούλες της από το υπνοδωμάτιο του σπιτιού της

Smiley face
Με την πιο τρυφερή φωτογραφία της, αποχαιρέτησε τους διαδικτυακούς της φίλους η Σταματίνα Τσιμτσιλή για το Σαββατοκύριακο που μας έρχεται. Η παρουσιάστρια του Alpha, αφού ολοκλήρωσε τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, επέστρεψε στο σπίτι της στα βόρεια προάστια προκειμένου να συναντήσει την οικογένε...

Με την πιο τρυφερή φωτογραφία της, αποχαιρέτησε τους διαδικτυακούς της φίλους η Σταματίνα Τσιμτσιλή για το Σαββατοκύριακο που μας έρχεται. Η παρουσιάστρια του Alpha, αφού ολοκλήρωσε τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, επέστρεψε στο σπίτι της στα βόρεια προάστια προκειμένου να συναντήσει την οικογένειά της.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή πέφτοντας στην αγκαλιά των κοριτσιών της, απαθανάτισε τη στιγμή, ενώ λίγο αργότερα ανήρτησε ένα τρυφερό στιγμιότυπο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Στο κρεβάτι με τις πριγκίπισσες μου», έγραψε για λεζάντα η παρουσιάστρια κάτω από τη φωτογραφία που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους. Τα Σαββατοκύριακα της Σταματίνας Τσιμτσιλή είναι αφιερωμένα στην οικογένειά της. Μαζί με τον Θέμη Σοφό και τις μικρές τους, το ζευγάρι πραγματοποιεί συχνές αποδράσεις για τις οποίες ενημερωνόμαστε μέσα από τα social media.

Δείτε την παρακάτω ανάρτηση:

44

Πηγή: fthis.gr

Διαβάστε περισσότερα

×