Σπυράκη: «Ο Κ. Μητσοτάκης μπορεί να αποκαταστήσει την εμπιστοσύνη στην ελληνική οικονομία» | Sugklonistiko
cazoo.gr
cazoo.gr

Σπυράκη: «Ο Κ. Μητσοτάκης μπορεί να αποκαταστήσει την εμπιστοσύνη στην ελληνική οικονομία»

Smiley face
«Ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης στην αποψινή του ομιλία θα βεβαιώσει τους πολίτες ότι έχει ένα όραμα, ένα σχέδιο και θα τους προσκαλέσει να βρουν τη δική τους θέση μέσα σε αυτό το σχέδιο» τόνισε η ευρωβουλευτής της ΝΔ, Μαρία Σπυράκη. «Θα υπάρξει προγραμματική αναφορά στον τρόπο, με τον οποί...

«Ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης στην αποψινή του ομιλία θα βεβαιώσει τους πολίτες ότι έχει ένα όραμα, ένα σχέδιο και θα τους προσκαλέσει να βρουν τη δική τους θέση μέσα σε αυτό το σχέδιο» τόνισε η ευρωβουλευτής της ΝΔ, Μαρία Σπυράκη.

«Θα υπάρξει προγραμματική αναφορά στον τρόπο, με τον οποίο θα μειωθεί η φορολογία, προγραμματική αναφορά στον τρόπο, με τον οποίο θα λειτουργήσουν τα μη κρατικά ανώτατα ιδρύματα», ανέφερε η κ. Σπυράκη σε δηλώσεις της στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΑΠΕ-ΜΠΕ «Πρακτορείο FM 104,9» με αφορμή την ομιλία του προέδρου της ΝΔ στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης», στο πλαίσιο της παρουσίας του στην 82η ΔΕΘ.

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

«Θα μιλήσει επίσης για τον τρόπο, με τον οποίο θα διευθετηθούν τα θέματα στον πολύ κρίσιμο τομέα της υγείας που υποβαθμίζεται μέρα με τη μέρα και με την περικοπή των δαπανών που έγινε από την κυβέρνηση. Θα μιλήσει για τον τρόπο, με τον οποίο ονειρευόμαστε τον δημόσιο τομέα, χωρίς απολύσεις, αλλά με μεγάλη ευελιξία και με πολύ μεγάλη δυνατότητα να παρέχονται υπηρεσίες στο δημόσιο», τόνισε η ευρωβουλευτής της ΝΔ.

Η κ. Σπυράκη εκτίμησε ότι δεν θα είναι μία ομιλία που προσδιορίζεται από τις αναφορές του πρωθυπουργού. «Γιατί εκ των πραγμάτων οι αναφορές του πρωθυπουργού συγκρούστηκαν με την πραγματικότητα και κατέρρευσαν. Ειδικά το αφήγημα περί επενδύσεων, χρειάστηκε λιγότερο από 24 ώρες για να αποδομηθεί», υποστήριξε.

«Αυτό που είναι αποφασισμένος να κάνει ο κ. Μητσοτάκης και είναι κάτι, το οποίο μπορεί να επιτύχει με τη γνώση και την πολιτική νομιμοποίηση και τη δύναμη που θα του δώσουν οι πολίτες είναι η αποκατάσταση της εμπιστοσύνης στην ελληνική οικονομία. Η λέξη εμπιστοσύνη είναι η λέξη κλειδί, είναι η έννοια κλειδί σε ό,τι αφορά τη δυνατότητα των επενδυτών να έρθουν, να επενδύσουν τα λεφτά τους στην Ελλάδα και να δημιουργήσουν θέσεις εργασίας», ανέφερε και προσέθεσε:

«Είναι συγχρόνως ο μοναδικός τρόπος για να μπορέσουμε να αυξήσουμε τα φορολογικά έσοδα χωρίς να απομυζούμε από τους πολίτες μέχρι και το τελευταίο ευρώ. Είναι ο μοναδικός τρόπος μέσα από εκεί να υπάρξουν θέσεις εργασίας για όλους και άρα να αρχίσει να επιλύεται σταδιακά το ζήτημα για εκείνους που δεν τα καταφέρνουν καλά. Είναι πρώτο και κύριο αυτό το στοιχείο του αφηγήματος που θα εμφανίσει ο κ. Μητσοτάκης, ο οποίος σύμφωνα με όλες τις δημοσκοπήσεις είναι ο καταλληλότερος πρωθυπουργός».

«Αυτό που δεν θα κάνει ο κ. Μητσοτάκης είναι παρουσιάσει «Πρόγραμμα Θεσσαλονίκης» γιατί είμαστε και κοντά στο εκλογικό έτος. Αυτό που δεν θα κάνει είναι να δημιουργήσει ψεύτικες εικόνες. Αυτό που σίγουρα θα κάνει είναι να βεβαιώσει τους πολίτες ότι έχει ένα όραμα, ένα σχέδιο και στην πραγματικότητα να τους προσκαλέσει να βρουν τη δική τους θέση μέσα σε αυτό το σχέδιο» επισήμανε η κ. Σπυράκη.

Πηγή .tilestwra.com

Διαβάστε περισσότερα

×