Σκάνδαλο με καθηγήτρια: «Ανάγκαζε» τον ανήλικο μαθητή της να κάνει κοπάνα ώστε να συνευρίσκονται σεξουαλικά | Sugklonistiko
cazoo.gr
cazoo.gr

Σκάνδαλο με καθηγήτρια: «Ανάγκαζε» τον ανήλικο μαθητή της να κάνει κοπάνα ώστε να συνευρίσκονται σεξουαλικά

Smiley face
Η 25χρονη Ekatherine Pappas, καθηγήτρια σε γυμνάσιο της Βαλτιμόρης των ΗΠΑ, βρέθηκε στο μάτι του κυκλώνα όταν κυκλοφόρησε στο σχολείο ένα βίντεο που την έδειχνε να συνευρίσκεται ερωτικά με έναν μαθητή της. Το περιστατικό, προφανώς, πήρε διαστάσεις και η νεαρή καθηγήτρια συνελήφθη σχεδόν άμεσα από τι...

Η 25χρονη Ekatherine Pappas, καθηγήτρια σε γυμνάσιο της Βαλτιμόρης των ΗΠΑ, βρέθηκε στο μάτι του κυκλώνα όταν κυκλοφόρησε στο σχολείο ένα βίντεο που την έδειχνε να συνευρίσκεται ερωτικά με έναν μαθητή της.

Το περιστατικό, προφανώς, πήρε διαστάσεις και η νεαρή καθηγήτρια συνελήφθη σχεδόν άμεσα από τις Αρχές.

Το 16χρονο θύμα της αποκάλυψε στην κατάθεση του πως η καθηγήτρια τον προέτρεπε να κάνει κοπάνα από το μάθημα για να τη συναντά σπίτι της, όπου και τον αποπλανούσε.

Μάλιστα, μια από τις φορές που συνέβη αυτό, η νεαρή καθηγήτρια βιντεοσκόπησε τη συνάντηση τους και αυτό ακριβώς το βίντεο ήταν αυτό που κυκλοφόρησε στο σχολείο και έγινε αιτία για τη σύλληψη και την απόλυση της.

Η 25χρονη Ekatherine Pappas καταδικάστηκε σε φυλάκιση ενός χρόνου ενώ για 15 έτη θα πρέπει να είναι καταγεγραμμένη στα μητρώα σεξουαλικά καταδικασμένων ατόμων.

Πηγή : topontiki.gr

Διαβάστε περισσότερα

×