Σία Κοσιώνη – Κώστας Μπακογιάννης: Το δημόσιο μήνυμα μετά το γάμο τους | Sugklonistiko
7

Σία Κοσιώνη – Κώστας Μπακογιάννης: Το δημόσιο μήνυμα μετά το γάμο τους

Smiley face
Τι έγραψε ο Κώστας Μπακογιάνης μια μέρα μετά το γάμο του στο Καρπενήσι; Σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στο Καρπενήσι ο Κώστας Μπακογιάννης και η Σία Κοσιώνη το περασμένο Σάββατο. Μπορεί ο γάμος τους να καθυστέρησε λόγω πένθους, καθώς πριν ένα μήνα έφυγε απ...

Τι έγραψε ο Κώστας Μπακογιάνης μια μέρα μετά το γάμο του στο Καρπενήσι;

Σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στο Καρπενήσι ο Κώστας Μπακογιάννης και η Σία Κοσιώνη το περασμένο Σάββατο.

Μπορεί ο γάμος τους να καθυστέρησε λόγω πένθους, καθώς πριν ένα μήνα έφυγε από την ζωή ο μεγάλος πολιτικός Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, αλλά η Σία Κοσιώνη και ο Κώστας Μπακογιάννης παντρεύτηκαν τελικά στο Καρπενήσι παρουσία συγγενών και φίλων.

Πλήθος κόσμου έστειλε τις ευχές του στο ζευγάρι και ο Κώστας Μπακογιάννης θέλησε με μια ανάρτηση του στον λογαριασμό του στο Facebook, μια μέρα μετά το γάμο του να τους ευχαριστήσει όλους.

«Ένα βουνό «ευχαριστώ» για ένα βουνό ευχές!!» έγραψε χαρακτηριστικά ο Κώστας Μπακογιάνης προσθέτοντας την σύζυγο του Σία Κοσιώνη στη δημοσίευση, την οποία συνόδευε μια φωτογραφία από το Καρπενήσι.

5

πηγη:zappit.gr

Διαβάστε περισσότερα

×